Oplysninger om europæiske køkkener & badeværelser

September 21

Oplysninger om europæiske køkkener & badeværelser

Europæiske design har en fornemmelse af luksus samtidig være effektiv. Der synes at være en 21 fokus på øko-bevidsthed, når det kommer til design. Det europæiske marked har leveret efterspørgsel med minimalistisk muligheder for badeværelser og køkkener.

Moderne Design

Der er en stor forskel i udseendet af gamle verden interiør og moderne europæisk design. Mens en Old World køkken byder typisk en stor jern skorstenen eller mursten ovn, foretrækker moderne europæiske designere et minimalistisk look med en lille, uanselige stovetop. Minimalisme er en no-frills type af design strategi. Alt skal være enkel og solid. Minimalister fjerne ekstra vandhaner, håndtag og knapper for en problemfri miljø i køkken og badeværelse.

Rammeløse

Rammeløse er et ord, der er tæt forbundet med moderne europæisk design. En frameless køkken er en minimalister drøm med skjult belysning og sømløse kabinet. Rammeløse brusedøren pryder moderne europæiske badeværelse accent med en fremspringende brusehoved.

Bidet

Den separate bidet bliver forældede sammenlignet med nyere toiletter. En bidet er traditionelt en europæiske badeværelse apparat, der sad ved siden af toilettet med en hane til vandet for at rydde op. Nogle gange, funktionen bidet også særskilt temperatur justeringshåndtagene. Toiletter med installeret bidet vandhaner kan nu købes. Andre er installeret i dit badeværelse væg over toiletkummen.

Bevægelige køkkener

Ifølge Suzanne VanGilder, forfatter til "Europæiske Invasion," er der en interessant ny trend blandt europæiske køkkener. Mange mennesker vælger at bare købe deres køkkener og tage dem med, når de flytter. Som VanGilder påpeger, er et andet eksempel af bevægelsen "økonomi i størrelse" fundet i hele Europa og i Amerika. Designere har anerkendt denne funktion tillader folk at blive særligt knyttet til modulopbyggede køkkener og har indført mærker. Porsche, den berømte bilproducent, har frigivet en version af den bærbare køkken. Bare fordi det står på ben betyder ikke ofrer stil.

Importere

Gode europæiske designere og producenter foretrækker ofte at gøre forretninger i Europa. På grund af importafgifter og forsendelsesomkostninger er det dyrt at flytte store emner oversøisk. Der er en stigende efterspørgsel efter europæiske designs i Amerika, især med køkkenmaskiner og kabinet. Også, det er upålidelige, når du bestiller varer fra udlandet, når de ankommer og opfylde forventningerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com