Oplysninger om Fels Naptha sæbe

March 21

Oplysninger om Fels Naptha sæbe

Fels Naptha er en form for sæbe, som bruges primært til tøjvask. Det har været brugt i mere end 100 år og markedsføres af Dial Corporation. Sæbe er en lysende gul bjælke, der producerer lav sæbeskum. Ikke kun er Fels Naptha sæbe godt til pre behandling af tøj, det er også bruges til hjem retsmidler herunder bug bider, poison ivy, husholdning renere og lawn care.

Historie

Fels Naptha sæbe var en del af linjen 20 muldyr Team produkt i 1890 ' erne. William fortælle Coleman company lavet rengøringsmidler fra borax, som blev trukket af muldyr. Navnet kom fra en skitse af muldyr hold, der blev præsenteret på sæbes logo. I 1988, blev produktlinjen solgt til Dial Corporation.

Fels Naptha til vasketøj

Fels Naptha hævder, at 1 bar kan gøre et års forbrug af vaskemidler. Omkring 1/8 tomme af en skrabe er opløst i varmt vand og kombineret med vask soda for 1 belastning af vasketøj. Fels Naptha sæbe er arbejdet i pletter til forbehandling af vasketøj. Fels Naptha bruges også til garvning læder huder.

Poison Ivy behandling

Poison ivy kan behandles med Fels Naptha. Vaske poison ivy områder med bar Fels Naptha, og vask udsatte tøj med Fels Naptha vaskeri løsning. Sæbe kan også behandle gift sumac og eg. Overforbrug af sæbe kan forårsage hudirritation og holde Fels Naptha sæbe ud af øjnene.

Plænepleje

For at behandle græsplæner, er Fels Naptha sæbe kombineret med flade øl, ammoniak og parabol sæbe. Denne tonic afskrækker bugs og kan dræbe ukrudt. En gel kan oprettes for at behandle sort plet svamp på roser. Moderne sæbe producenter føje affedtningsmidler og antibakterielle ingredienser til deres sæbe. Disse sæber kan være skadelige for planter. Kun Fels Naptha eller elfenben sæbe bør anvendes til græsplænen tonika.

Andre anvendelser for Fels Naptha

Fels Naptha kan fjerne automotive fedt fra hænderne. Det fjerner også permanent markør og sæberester i badeværelser. Fels Naptha opskrifter, se link i ressourcer. Fels Naptha kan købes på Ace Hardware, krogers og nogle lokale købmandsforretninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com