Oplysninger om Flex bane asfalt

February 16

Oplysninger om Flex bane asfalt

Flex bane asfalt (Perma-Flex) er et registreret varemærke for en asfalt bane system, der anvendes til at foretage reparationer på store områder af veje eller parkeringspladser ved sprængning eller generelle skade har fundet sted. Blanding af limning agenter er hældt på en eksisterende overflade før dreje hårdt. Det blev udviklet i 1970 ' erne og anvendes nu i hele landet af virksomheder licens til at anvende processen.

Egnethed

Flex brolægning asfalt er ikke egnet til alle overflader, så en specialist skal kontrollere overfladen for at se, om processen er egnet. Hvis skaden er for stor, vil ikke entreprenører overlay overfladen.

Reparationsprocessen

For små områder hvor asfalten har forværret dårligt, skal overlejringen fjernes og erstattes med en varm asfalt mix. Hvis overfladen er ustabil, skal ekstra sten indsættes under udskiftning asfalt. Mængden af denne er dog ukendt, indtil alle gamle forringet asfalt er fjernet.

Overlay

Når flex bane asfalt processen er færdig, er det sprøjtes med en tack frakke. En asfalt brolægger ruller over overfladen for at komprimere det ned.

Bekymringer

Da det er en proces, overlay, enhver afløb, metal riste eller brønde skal blive ophøjet til at rumme for øget højden på overfladen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com