Oplysninger om fugt barrierer & skum underlag

September 3

Fugt og ufuldstændig gulve er fælles fjender af ethvert hus eller en bygning. Vand dampe, regn og grundvand forsøger ofte at infiltrere en struktur vægge og gulve, forvolder skade og det er bydende nødvendigt at administrere eller eliminere indtrængen af fugt. Fugt barrierer og underlag er måder at forhindre vand i at beskadige en struktur og et underlag eliminerer også gulvet ufuldkommenheder.

Bruger

Fugt barrierer stoppe fugten fra siver ind i isolering eller træ. Produktet består af papir, folie eller plast, der anvendes under opførelse eller renovering af gulve, tage, lofter, fonde eller udvendige vægge. Skum underlag bruges generelt, når du installerer træ eller laminat gulve. I modsætning til fugt barrierer, produktet tjener flere formål og typisk opnår tre mål. Skum underlag eliminerer mangler såsom en ujævn undergulvet og deadens den lyd når gå på en etage, også ved hjælp af produktet Blødgør trægulve.

Beskyttelse af gulve

Når du installerer nye gulve, har en person to skum underlag muligheder. Standardformular underlag består af tynde skum polstring ca 1/8" tyk. Dette produkt korrigerer en ujævn undergulvet og reducerer lyden, men det beskytter ikke mod fugt. Standard skum er således mest hensigtsmæssige for værelser med ingen chance for at støde konstant fugt. Kombinationen formular/film underlag, almindeligvis kaldet combo underlag, har en fugt barriere knyttet. Combo underlag opfylder samme formål som standardformular--støjdæmpning og korrigere uregelmæssige etager-- og er lavet i samme tykkelse, men det er også bruges på steder som kældre, hvor gulvet er udsat for konstant fugtighed.

Fugt barriere Combinaton

Fugt barrierer kan beskytte strukturer, alene eller med en kombination af andre byggeri applikationer. Regnvand kommer typisk ind en bygning gennem tyngdekraft, overfladespænding, lufttryk eller fremdriften i vand. Ud over fugt barriere, skal du bruge et hus wrap som Typar eller Tyvak langs væggene til at hjælpe vand dræne tilbage uden for huset. Brug fugt barriere i forbindelse med beklædningen, som dækker bagsiden af sidespor til at forhindre luft i at flytte vand ind i væggene.

Overvejelser

En person kan bruge standardformular underlag og plastfolie når combo underlag er ikke tilgængelig. Lå plastfolie ned først og derefter installere standard skum underlag. Lukket celle skum er en anden type af fugt barriere. Skummet forhindrer vandindtrængning i opmuret. Denne type hindringer ikke er beskadiget af utætte fonde eller tagene.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com