Oplysninger om hvid & sort Spider mider

January 30

Spider mider, der kan komme i en række forskellige farver herunder sort og hvid, er fælles plante skadedyr, der kan dræbe planter som buske og afgrøder samt blomstrende frugt og rødgran træer, på tværs af USA.

Fælles karakteristika

Sort og hvid spider mider starter ud som seks-legged larver og fremskridt til de otte-benede voksen. Disse mider kan nå modenhed i så kort tid som en uge, hvilket betyder, at deres tal kan stige hurtigt og skader planter hurtigt.

Toplettet Spider Mite

Toplettet spider mite er den mest almindelige form for spider mite og kan inficere talrige typer af planter, grøntsager, frugt og blomster. Toplettet spider mite spin webs under blade og grene og trives i løbet af foråret måneder.

Overvågning og kontrol

Du kan holde et stykke hvidt pap under en gren og strike det for at se, hvis nogen spider mider falde på pappet. Blade og grene vil vise gule eller hvide pletter hvor spider mider har spist klorofyl. Sprøjte vand på bladene, ved hjælp af pesticider på tungere koncentrationer af spider mider og brug af olier og sæber kan forhindre mider i fodring på planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com