Oplysninger om, hvordan man erstatte bælter på traktor-Type Græsslåmaskiner

July 2

Et af punkterne regelmæssig service på en traktor-type plæneklipper er vedligeholdelse af Bælterne. Din Plænetraktor vil ikke køre uden en funktionel drivrem og vil ikke slå uden et dæk bælte. Drivremmen overfører hestekræfter fra motoren til hjul i bevægelse. Bæltet strammer når transmission er Læg i en frem eller bakgear, og det løsner når transmissionen sættes i frigear. Dæk bælte leverer strøm til roterende vinger af kantklipning dæk og er meget lettere at ændre end drivremmen.

Instruktioner

•Locate bælter under din plæneklipper. Tjek dem regelmæssigt for tegn på slid, makulering eller defekter. Ser for nedskæringer, skiver og pauser i Bælterne. Erstatte Bælterne hver fire eller fem år, før de bryder. Park Plænetraktor inde i garagen eller på en asfalteret, plan overflade udendørs. Slukke motoren, tag nøglen og løsne tændrøret, så der er ingen chance for motoren starter. Sætte parkeringsbremsen.

Forpakket den korrekte bælte for dit mærke og model af klipperen. Bruge lift-løftestang til lavere dæk ned til sin laveste position. Fjerne bælte vagter og keeper stangen på motoren remskive med skralde og socket. Løsne op stjernehjul trisse nødder. Tage et billede af bæltet, før du fjerner det, så du kan huske sådan rute udskiftning. Fjerne den gamle bælte og dirigere den nye bælte omkring remskiver. Erstatte vagter og keeper stang. Spænd stjernehjul trisse nødder.

•Locate plænetraktors drivrem. Kig efter en V-bælte går rundt hoveddrevet gear og en kobling remskive. Sørg for at du har den rigtige udskiftning bælte ved at matche delnumre. Parkere Plænetraktor på et niveau, flad overflade. Slukke motoren, engagere parkeringsbremsen, afbryde og jorden tændrøret. Lad motoren køle ned.

•Tag off skære dækket ved at fjerne den montering bolte med en skralde og socket eller tidsubegrænsede skruenøgler. Fjern eventuelle øjeskruer, afholde bunken på plads. Afbryd det negative kabel og derefter den positive kabel. Løft batteriet for bedre adgang til bæltet. Find store transaxle remskive og løsne den store møtrik holder det til magten kraftudtaget. Brug en foråret aftrækker til at lindre spændinger på forward og reverse øverste drivremmen ved at fjerne fjedrene fra ankerbolte.

•Tag off øverste drivremmen ved manøvrering det off transaxle remskive. Fjerne den nederste variabel hastighed bælte, hvis din plæneklipper har en, ved at tage ud af guider og keeper bar. Unbolt krumtap remskive. Trække sig ud den lavere bælte. Sætte i den nye bælte. Henvise til reference fotografier til ordentlig routing. Geninstallere alle dele og spænd alle bolte til den lavere bælte. Installer den nye øvre bælte, routing det omkring variabel hastighed remskive og transaxle remskive. Sæt spændingen fjedre og plæneklipperen dæk tilbage på.

Tips & advarsler

  • For bedste resultater og lang levetid, bruge fabrikken udskiftning bælter.
  • Ikke Knib fingrene ved at placere dem mellem selen og remskiver.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com