Oplysninger om indvendige døre

June 20

Oplysninger om indvendige døre

Du kan vælge en bred vifte af stilarter, når du vælger indvendige døre. Afgive en erklæring med en dør, der er et kunstværk, eller spille det sikkert med en dør, der passer til enhver indretning.

Stilarter

Indvendige døre er en vigtig del af dit hjem. Du vil have noget, der passer til dørkarmen, din personlige stil og stil i rummet. Inside-dørs stilarter omfatter, men er ikke begrænset til, bedømmelseskomite, flush, swingende, dekorative, franske og skydedøre.

Overvejelser

Uanset deres stilarter, kun to typer af indvendige døre er tilgængelige: slab eller prehung. Slab døre er nødvendige, når du ønsker at erstatte dør og holde eksisterende hængsler og ramme. Prehung døre komme fastgjort til hængsler og indramning, så skal du fjerne din eksisterende døren og ramme før installation.

Advarsel

Når du installerer indvendige døre, skal du overveje, hvilken type af gulv på værelset. Hvis rummet indeholder tæpper, Juster døren, så det er et par inches fra gulvet. Hvis rummet indeholder et træ, fliser eller linoleum gulv, bør dørens bunden så tæt på gulvet som muligt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com