Oplysninger om italiensk renæssance møbler

January 27

I Italien ankom efter mere end 500 års spartansk middelalderen, renæssancen altfavnende, som Sandro Botticelli's "Fødsel af Venus." Tidligere kunst var kun af og til kirken, og møbler var mere funktionel end dekorative. Kørsel den italienske renæssance var rig, kraftfuld Medici familien af Venedig og Firenze, der fremmes og støttes af ny kunst, med sine udsøgte farver, frodige kurver og fed overflod. Kunsten gjorde meget for at påvirke denne æra møbler.

Romersk-Greco arkitektoniske principper genfødt

Renæssancen udløst en fornyet interesse i principperne og æstetik af græske og romerske arkitektur. Deri var stræben mod idealet gennem skulpturelle skønhed. De samme udskæringer findes på gamle bygninger blev indarbejdet i design og konstruktion af møblerne. Carving valnød, drejede håndværkere ben, arme og ryg af stole, borde og kabinetter til smukke kunstværker. Linjerne blev bugtet og sensuel.

Omfanget af italiensk renæssance møbler

Renæssancens Italien var velhavende og kraftfuld, og italienerne æra udtrykt i deres paladsagtige hjem. Alt var massiv, omfattende og blot over-the-top. Møbler af tiden var ikke så behageligt, men det var helt sikkert commodious. For at fylde deres rum, kræves italienerne store stykker og masser af dem.

Paladsagtige vs indenlandske

Før renæssancen, møbler blev betragtet som blot funktionel til hjemmet. Bordene var til at spise, kister til opbevaring, senge til at sove og stole til siddende. I renæssancen gange blev møbler paladsagtige i skala og overdådige i sine aftaler. Tabel baser blev kunstnerisk udtryk af myter og sagn; senge, storslåede vogne; og stole, egnet til konger. For at imødekomme efterspørgslen, woodcarvers fra hele Europa kom til Italien for at lære den nye håndværk og vendte hjem for at påvirke smag der.

Forskellige dekorative tilføjelser

Italienerne renæssancens kan takke Marco Polo til at åbne handelsveje til Asien og bringe silke, jade og andre rigdomme til Venedig og resten af Italien. Den er også påvirket møbeldesign. Silke polstrede stole og divaner, og jade og perler blev integreret i de rige træ udskæringer. Italienerne vises deres rigdom i guld, så godt. Den guld forgyldte af deres indrammet mesterværker på væggen blev gentaget i møblerne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com