Oplysninger om Jade planter og solen

August 30

Jade anlægget (Crassula ovata)--mere almindeligt kendt som venskab træ, heldig plante eller penge plante--er en sukkulent, hjemmehørende i Sydafrika og er almindeligt dyrket som en dekorativ stueplante. Fordi jade er indfødte til varme og relativt tørre klimaer, det har bestemt sollys eksponering krav. Ved disse krav før voksende din egen jade planter.

Jade planter og sollys

Som bemærket, betyder denne plantes hang til ørkenagtige klima at jade trives i masser af sollys. Hvis du ikke bor i en ørken klima og vokse jade udenfor, kan du se formindsket vækst i sæsoner med mindre sol. For indendørs jade vækst, at placere planten i en vindueskarm at modtage som meget naturligt lys gennem vinduet som muligt.

Tegn på forkert sollys eksponering

Hvis din jade planten ikke får nok sollys, kan bladene bliver gule og visne. Nogle af bladene kan vende sig væk fra solen og sammenbrud. Hvis du tror, din jade lider af formindsket sollys, fjerne forhindringer, hvis muligt. Ellers, flytte anlægget til en ny placering til korrekt solen. Bladene kan fortsat bliver gule og defoliate efter hjemkomsten jade for sollys, men i et par uger, nye blade vil vokse.

Overeksponering

Syntes det er rigtigt, at jade planter har brug for masser af sollys, og at de fleste klimaer aldrig løbe risikoen for at give for meget sollys for en jade plante, under visse omstændigheder, din jade kan opleve "solskoldning." Symptomer af solskoldet jades er toppen af bladene tager på en brun, mørk rød eller rødbrun farve. Hvis du tror, din jade blevet solbrændt, give plante filtreret naturligt sollys-- så flytter jade i direkte sollys for en time om dagen for omkring en uge. Gradvist afsløre jade til mere naturlige lys, indtil det acclimates for sollys nok til at stå ude hele dagen.

Mere pleje Tips

Vokse jade planter i en veldrænet voksende container. Anbring aldrig sten i bunden af beholderen, da dette ofte har skadelige virkninger på de jade Plantesundhed. Da det er en saftige plante, kræve jades mindre hyppig vanding end andre plante typer. Kun vand jade, når jorden i den voksende container er synligt tør, og tillade fugt at dræne helt. Korrekt vanding og gødskning i svar til jordens ernæringsmæssige behov vil sikre en sund og varige jade plante.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com