Oplysninger om køleskabe

May 25

Oplysninger om køleskabe

Hvis du er i markedet for en ny køleskab, kan du blive overvældet af de mange muligheder. For optimal shopping resultater, undgå farende dit køb og give nok tid til at planlægge, prioritere og budgettet omhyggeligt. Online ressourcer som Consumer Reports Køb rådgive og Kundeanmeldelser for at guide dig i dit køb.

Konfigurationer

Køleskabe kommer i flere konfigurationer. Top-fryser køleskabe er de mest traditionelle modeller, og har et stort køleskab mellemrum på den nederste del, med en fryser plads på toppen. De er som regel de mest rummelige modeller i forhold til deres størrelse, og også tendens til at være billigst. De kan dog en smule mindre bekvemt end andre modeller, da de nederste skuffer er ofte lav til jorden. Andre konfigurationer omfatter bottom-fryser, som har fryser rum under køleskabet og tilbyder nem adgang til frosne fødevarer, samt side-by-side køleskab, der har høje, smalle hylder i både fryser og køleskab, der er placeret side om side.

Effektivitet

Som bekymringer om energi bruger stigning, er antallet af energieffektive køleskab modeller også steget. Consumer Reports anbefaler køb af modeller med Energy Star-mærket for maksimal energibesparelse. Selv om Energy Star-produkter ikke er altid de mest effektive modeller, giver de en standardiseret vejledning til produktets effektivitet. Energy Star køleskabe skal overstige de føderale minimumsstandarder for energieffektivitet. Ifølge programmet website, certificerede modeller bruger mindst 20 procent mindre energi end standard modeller og også reducere miljøpåvirkningen.

Kapacitet

Størrelsen af dit køleskab spiller en afgørende rolle i dets energieffektivitet og levetid. Større modeller har tendens til at bruge mere energi, og må ikke være nødvendig, hvis du ikke har brug for pladsen. Home Depot anbefaler mindst 10 kubikfod af køleskab mellemrum, bortset fra fryseren, for en husstand på to personer, og mindst 1,5 kubikfod for hvert ekstra familiemedlem. Overveje spisevaner, som hvor ofte du spise ude, hvor ofte du underholde gæsterne og hvor meget frisk mad du normalt køber, for at gøre den bedste beslutning.

Skik og Tips

Uanset om du vælger et Energy Star produkt, kan du maksimere dit køleskab effektivitet ved at købe en passende størrelse model og undgå køleskabe med automatisk ice beslutningstagere og dispensere. Opbevarer dit køleskab mellem 35 og 38 grader Fahrenheit og køleskabet væk fra varmekilder som komfur eller ovn. Holde køleskabet lukket hvis det er muligt, og sørge for, at døren sælerne fuldstændigt for at minimere lufttab. Ren spoler bag dit køleskab og altid efterlade et par inches af plads mellem køleskabet og væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com