Oplysninger om Low-Flow toiletter

February 15

Dagens toiletter bruger mindre vand end nogensinde for at udvise fast affald--- og det er ikke bare ved design; Det er loven. Men at presse på for mere miljøvenlige og pengepung-venlige systemer i år nogle gange overskygget behovet for nyttige design, der sikrer disse mål.

Tidlige dage

I 1950 ' erne brugt toiletter omkring syv gallons af vand pr flush. Snart efter, begyndte nedstigningen. Vand skal skylle en toilet faldet til fem gallon af design og derefter lige over tre gallon af i 1980 ' erne, skriver Kay Keating på Toiletology.com, en informational site om historie og mekanik af toiletter. Men i 1995, funktion fulgt form---i det mindste i teorien---når den amerikanske regering etableret National Energy Policy Act, som krævede nye toiletter til at skylle med netop 1,6 gallons af vand.

Problemer

Selvom de kræver mindre vandforbrug---hvilket også resulterede i besparelser på utility regninger---low-flow toiletter var ikke uden deres problemer, ifølge en undersøgelse gennemført i 1998 af University of Arizona vand ressourcer Research Center. I undersøgelsen, funktion af aldring lavt forbrug toiletter i Tucson, fandt at aging low-flow toiletter i Tuscon gennemsnitligt kræves dobbelt rødmen for hver anvendelse, logføring omkring 1,98 gallon per session, eller 24 procent mere vand forbrug end den føderale mandat. Ud af en stikprøve af 219 low-flow toiletter i 166 hjem fandt undersøgelsen, at 26,5 procent af hjem selv krævede 2,2 gallons af vandforbrug pr. session.

Design

Trods University of Arizona undersøgelse tyder moder jord nyheder, low-flow toiletter ikke er i sagens natur ødsel, skyde skylden på såkaldte kroniske dobbelt rødmen på dårlige design. Umiddelbart efter 1995 mandat reduceret nogle producenter simpelthen vand volumen decharge fra tanken i stedet alvorligt gennemføre et design, der sikringer form og funktion.

Toilet typer

Hvor nogle producenter har undladt, kan forbrugerne sejre med lidt viden. Tyngdekraften-flush toiletter---typisk, overkommelig, bolig systemer, der bruger vand kraft for at skubbe affald gennem en fælde og ned en nedløbsrøret---er nemme at vedligeholde, men mindre effektivt end pres-assist toiletter, ifølge moderen jorden nyheder. Pres-assist toiletter har en karakteristisk "whoosh" lyd der kommer efter pres fra vandforsyningen komprimerer luft i en tank, der tvinger trykbærende vand i en skål, når toilettet er skyllet.

Rating Flush

Ingeniør Bill Gauley håber at yderligere hjælpe folk med sin årlige lav-flow toilet-effektivitetsrapport. Veritec Consulting, analysefirmaet han grundlagde, sætter standarden for rødmen menneskelige affald: 250 gram af affald bør fjernes i en enkelt flush, ifølge virksomheden.

Veritecs maksimal ydeevne af Toilet armaturer rapport viser fabrikat, model og modelnummer af de nyeste toiletter på markedet, og omfatter oplysninger om deres flush ydeevnescore; om de opfylder kravene for vedvarende besparelser; størrelser af deres interne komponenter; og om systemerne, der kræver en dobbelt eller enkelt flush at rydde affald.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com