Oplysninger om Passion blomsterfrø

November 28

Oplysninger om Passion blomsterfrø

Botaniske haver i Europa dyrkes i første omgang passionsblomst (passiflora) i den første del af 1800-tallet. Den dejlige klatring vin kommer i en række af smukke farver, der omfatter pink, orange, blå og indigo. Udvikle deres frø kræver flere trin.

Frø fakta

Processen med stigende lidenskab blomster fra frøene er en udfordring. Passion blomster kan ikke generere frø, der kan opretholdes så let. Dog findes måder støtte i frø udvikling.

Frø proces

Slibning udvendig passion blomst frø med en fine sandkorn sandpapir forbedrer frø ved at fremme spiring. Det næste skridt i denne proces, scarification indebærer iblødsætning frø i varmt vand i 24 timer.

Plantning

Plante frø omkring 1/8 af en tomme dyb i jord-baserede frø kompost. For friske frø, bør spiring ske inden for to til fire uger. Ældre frø kan tage dobbelt dengang at spire. Nogle mere resistente frø tage endda op til 48 uger.

Plantning miljø

Passion flower frø kræver plantning i områder godt bevogtet fra potentielle kolde vintre. Et ekstra lag af muld (4 til 6 inches) i efteråret hjælper med at beskytte frø i koldere klimaer.

Vækst forventninger

Den næste udfordring ligger i at generere blomstrer. Det tager visse arter af passion blomster 10 til 20 år til at blomstre, og nogle endda aldrig blomstre. Bloom produktion afhænger af frøene og deres pleje. Mange gartnere finde dette er en proces af succes og fiaskoer, men værd udfordring at nyde skønheden af passionsblomst.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com