Oplysninger om pleje af flisegulve

February 23

Oplysninger om pleje af flisegulve

Flise er et fantastisk valg for home gulvbelægning. Når først installeret, vil det sidst en lang tid med en ordentlig pleje. Og ordentlig pleje kunne ikke være nemmere. Med et par enkle værktøjer, vil din flisegulv ser godt og bære godt i år.

Feje

Skønheden i flise gulv er, at du ikke behøver en masse af rengøringsmidler til at få arbejdet gjort. Feje ofte for at holde gulvet snavs gratis.

Vakuum

En lille pind vakuum er en anden mulighed at pleje et flisegulv. Bruge pensel vedhæftet fil. Aldrig bruge noget, der kan ridse flise.

Sealer

Efter flisen gulv er installeret, overveje en sealer for den sal og injektionsmørtel. Dette tilføjer et ekstra lag af beskyttelse til gulvet og vil gøre pasning af flisen lettere.

Vand

Alt der behøves er ofte en fugtig klud moppe til at rense flisegulve. Igen, ikke bruge en moppe med en notesblok på det, som du ikke ønsker at ridse flisen. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en svamp til at rense en tørret spill.

Pet pletter

Straks tørre op mad og pet spild og pletter. Jo længere sidder de på klinkegulv, jo mere af en chance du har permanente pletter og odors.

Rengøringsmidler

Følg producenter retningslinjer for mærkenavn flise gulv rengøringsmidler. En mulighed er at gøre en blanding af halvt hvidt destilleret eddike og halv vand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com