Oplysninger om Standby generatorer

March 5

Standby generatorer er installeret uden for at levere sikkerhedskopi elektricitet under en strømafbrydelse. De opererer meget gerne centrale air condition-enheder, bortset fra at de har en motor i stedet for opererer fra elektricitet. De kan tilsluttes et naturgas linje eller fungere automatisk fra en flydende propan tank.

Fordele

Standby generatorer har mange fordele i forhold til bærbare generatorer. De arbejde automatisk, når strømmen går ud, slukke når strømmen er blevet restaureret og kræver ikke nogen menneskelig indblanding. De ikke har brug for magt snore og har ingen Gastanke, der kræver påfyldning. De er også mere økonomisk at betjene og sikrere, fordi de fjerne risikoen for kulilteforgiftning stede med bærbare generatorer.

Størrelser

Elektriske generatorer direkte angiver, at standby generatorer kommer i forskellige størrelser og kapaciteter. De fleste hjem standby generatorer giver ikke magten til hele dit hjem. Hele huset generatorer, giver 20 til 45 kW, er tilgængelige, men de er meget dyre. Generatorer, at magt kun kritiske kredsløb spænder fra 8 til 17 kW.

Installation

Elektriske generatorer direkte anbefaler at du hyre en autoriseret elektriker til at installere en hel hus generator. Elektrikere ved de lokale elektriske og bygning koder. Derudover kan en elektriker hjælpe dig med at finde den størrelse du har brug for at forhindre dig i at købe en større og dyrere generator end nødvendigt.

Switche

Automatisk overførsel switche har to størrelser, 100 og 200 ampere. Den størrelse, du har brug for er bestemt af dine vigtigste breaker. I nye boliger er den vigtigste breaker normalt 200 ampere. Ældre huse har typisk 100 amp breakers. Automatisk overførsel skifte kan installeres lige ved siden af din hoveddistributionen panel med installationen af en sub-panel. Service afbryde switches er installeret til din utility meter udenfor og kræver ikke en sub-panel.

Overvejelser

Standby generatorer har stål eller aluminium kabinetter til at beskytte dem mod vejrliget og dyreliv. Aluminium er anbefalet af Generac hvis du bor nær kysten, fordi det kan modstå den saltholdige atmosfære og modstandsdygtig over for rust. Generac bemærker også, at standby generatorer kræver rutinemæssig vedligeholdelse såsom olie og filter ændringer. Med den rette vedligeholdelse, kan en standby generatorer vare i årevis.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com