Oplysninger om stol Caning

July 16

Oplysninger om stol Caning

Stol caning er en folkekunst, der har udholdenhed. Processen er forholdsvis enkel og billig. Det gør et stort projekt for lange vinter eftermiddag eller sommeraftener på verandaen. Klasser, instruktions bøger og how-to videoer er nemme at finde. Lille stol caning virksomheder specialiserer sig i recaning de attraktive stole. Mange sukkerrør stole er masseproducerede med maskine vævet sukkerrør. Du kan recane en stol ved at købe en udskiftning sæde eller tilbage, men caning eller recaning en stol i hånden vil gøre en mere robuste stykke med reelle eye appel, der kan være en kilde til stolthed.

Historie

Sæde vævning datoer tilbage i tusinder af år til Egypten, Kina og det romerske imperium. Kurv Makers Guild i London og Frankrigs Willow vævere bragt teknik af caning stole vest efter 1666. Stol stil var let og komfortabel, mere overkommelige end polstrede møbler og mere komfortabel end træ-siddende stole. Samhandelen med England bragt stolene til kolonierne, men kolonister begyndte at lave stolene, selv. Ved begyndelsen af 1800-tallet var gjorde maskinen sukkerrør pladser tilgængelige sted på stolene.

Grundlæggende

Caning en stol er at væve et sæde eller tilbage til en stol rammen med sukkerrør fiber eller rush. En stol kan blive recaned, når den oprindelige sukkerrør slidt, eller en nybygget stol kan være caned. Selvom processen kan synes at behovet for hånden af en uddannet håndværker, kan faktisk det opnås ved nogen. Nøje følge et sæt af instruktioner, timeworn fører dig i threading sukkerrør gennem huller i rammen, indtil en robust væve er opnået.

Materialer og værktøj

Anvendes caning materialer er enkle og alment tilgængelige. Ikke meget er nødvendigt beyond fiber sukkerrør eller rush og og syl til at hjælpe dig tråd sukkerrør gennem huller og på det næste hul. Et simpelt sæt af pløkker hjælpe for at holde sukkerrør på plads og flyttes langs huller som togene provenuet. Caners kan købe fiber fra online leverandører, caning levering kataloger eller i håndværk butikker. De instruktioner, der caners bruge i forskellige projekter angive fiber tykkelse skal anvendes. Caners også bruge barberblade eller saks til at klippe fiber og et lavvandet bassin for dæmpning sukkerrør.

Vævning sukkerrør

Togene processen er en simpel en, der tager lidt tålmodighed og bør ikke være forhastet. Caners væve sukkerrør fiber gennem huller i rammen af stolen bevæger sig lodret fra et hul i ryggen til sin tilsvarende hul foran rammen. De gentage processen caning vandret og derefter diagonalt i et sæt rækkefølge indtil det ønskede mønster er opnået. Kanterne er så færdig med en trimning af en tungere vægt af sukkerrør.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com