Oplysninger om tagdækning

January 1

Oplysninger om tagdækning

Når tid kommer til installation af et nyt tag, er der visse aspekter af projektet, der kræver nogle undersøgelse og beslutningstagning. Valg skal gøres med hensyn til den stil og type materiale skal anvendes.

Typer

Asfalt helvedesild er forholdsvis billige. Ethylen propylen Dien monomer (EPDM), termoplastisk olefin eller polyolefin (TPO) og polyisobutylen (PIB) er gummi materialer. Metal hjælper med at reducere energiomkostningerne. Andre typer omfatter sprøjtede polyurethanskum, fliser og træ.

Stilarter

En populær stil er gavl tag, to flader, der mødes for at danne en trekant. Hip-tag er den samme bortset fra at hver side skråner nedad for at opfylde væggene i hjemmet. Et lamelskrabebord tag ligner en laden taget.

Ventilation

Ordentlig loftsrum ventilation er vigtig for fjernelse af varme og fugt fra loftet. Det forhindrer øget energiomkostninger og skader på taget.

Ice dæmninger

Ice dæmninger opstår når is former, hvor en varm overflade overgange til en kold overflade, såsom hjemmets overhæng. Sne og is smelter på taget, så løber ned og frigives på overhæng. Ice dæmninger kan resultere i utætheder.

Koder/tilladelser

Forud for installationen af et nyt tag, skal du eller din entreprenør være opmærksom på din lokale bygningsreglementer og behovet for eventuelle tilladelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com