Oplysninger om to-cyklus motorsave & Weed spisere

June 3

Oplysninger om to-cyklus motorsave & Weed spisere

To-cyklus motorer findes i en bred vifte af hjemme og have elværktøj, herunder motorsave og ukrudt spisere. Begunstiget af de fleste producenter for deres enkelhed, bruger disse motorer kun en håndfuld af bevægelige dele. Pålidelige, kraftfulde og holdbare, kan disse to-cyklus værktøjer sidste mange år med passende vedligeholdelse og pleje.

Motortype

Motor klassificering af to-takts betyder disse motorer bruger en to-takts proces for alle nødvendige motor operationer. En enkelt stempel bevæger sig op og ned inde i cylinderen, ovenfor krumtapakslen, udfører alle nødvendige motor operationer. Disse motorer bruger en lille stempel, generelt med mindre end 50 kubik cm forskydning. Af denne grund er motorerne letvægts, med færrest muligt bevægelige dele, så de passer perfekt i en motorsav eller ukrudt æder motor.

Brændstoftype

To-cyklus motorer, designet med enkelthed, fungere ikke med en ekstern oliepumpe som en bil eller båd motor. Disse større motorer pumpe normalt olie i at holde krumtaphuset og stempel smurt under drift. Men i to-cyklus motorer, uden oliepumpe, smøring skal komme fra brændstof kilde. Dette kræver en forblandet brændstof, der kombinerer almindelig blyfri benzin med specielt formulerede motorolie. To er blandet sammen før sættes i brændstoftanken, så som brændstof forbrænder, når olien hele cylinder og krumtaphus.

Hvordan de virker

Som stemplet bevæger sig i den opadgående slagtilfælde, brændstof er trukket og komprimering eller vakuum pres nødvendigt for motorens funktion, er oprettet. Når stemplet bevæger sig i sin nedadgående slagtilfælde, er brændstof komprimeret og flyttes nedad i krumtaphuset, mens de sidesten gasser er udluftet udport udstødning. Dette giver disse motorer deres navn af to-cyklus eller to-takts, da det kun kræver en op og ned bevægelse af stempel for hele motoren.

Krævede vedligeholdelse

To-cyklus motorer i Weed spisere og motorsave vil, ligesom alle motorer, kræver en rimelig mængde af vedligeholdelse og reparation til at holde dem kører. Men da disse motorer kører ved meget højere hastigheder, i beskidte og støvede forhold de vil kræve endnu mere vedligeholdelse end en bilmotor. Air-systemer, herunder luftfilter, lydpotte og kølesystem, har brug for hyppig rengøring med en børste. Brændstofsystemet brug årstidens rengøring og vedligeholdelse, som nye brændstof linjer og filtre. Udføre interne motor vedligeholdelse kun når det er nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com