Oplysninger om varmluftovn

January 1

En konvektionsovn kokke mad hurtigere, mere jævnt og ved en lavere temperatur end en konventionel ovn, også kendt som en strålende ovn. I et strålende ovn er varmen ikke ensartet i hele ovnrummet. Det er denne inkonsekvente opvarmning, der kan forårsage en bakke af cookies, for eksempel, til at blive brændt på bunden og knap brunet på toppen. En konvektionsovn eliminerer problemet.

Fordele

Det tager i gennemsnit en konvektionsovn omkring 25 procent mindre tid til at lave mad end en konventionel ovn. For eksempel, ansatte i San Francisco Chronicle eksperimenteret med en konvektionsovn og fundet de kunne koge en 12 - 16 pund Tyrkiet i 1 ½ til 1 ¾ time, tredive minutter til en time mindre end normalt.Forvarmning er unødvendig i en varmluftovn. Desuden, nogle retter kan være kogt ved en lavere temperatur end hvad der kræves for en strålende ovn (for yderligere oplysninger om indstillinger for ovn, konsultere en konvektion ovn kogebog). Med mindre tilberedningstid, lavere temperaturindstillinger og ingen forvarmning, vil du spare på el-regningen.

Hvordan en konvektionsovn virker

En fan er monteret inde i salen af konvektionsovn, som cirkulerer den opvarmede luft jævnt. Som et resultat, temperaturen er konstant i alle dele af ovnen og alle mad i ovnen, uanset om den øverste rack eller den laveste rack, kokke jævnt.

Resultaterne

Sammenhængen i konvektionsovn forbedrer smag og teksturer af fødevarer. Det låser i saft af Stege, gør huden af fjerkræ skarpere, og viser sig perfekt skællet wienerbrød skorper.

Typerne af ovne fås

Både gas og elektriske modeller af konvektion ovne er tilgængelige. Der er store dobbeltdækker varmluftovn. Disse er ideelle, hvis du har en stor familie eller er en hjem-kok, der kan lide at underholde. Hvis du har plads i dit køkken til specielle apparater at du sandsynligvis ikke vil bruge hver dag, er der også pizza varmluftovn. Og for boligejere for hvem plads er en overvejelse, der er køkkenbordet varmluftovn.

Priser

Konvektion ovne er ikke billige. Priser for en countertop model begynder ved omkring $1.100, mens en dobbeltdækker konvektionsovn kan koste $25.000 eller mere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com