Oplysninger om Vermiculture

June 7

Oplysninger om Vermiculture

Kompostering kan virke som en umulig opgave for lejlighed beboere, men med vermiculture kan det være en realitet. Vermiculture er en metode til kompostering, som indebærer anvendelse af orme. Det kan gøres på en lille skala i en worm bin lille nok til at passe under køkkenvasken og de resulterende orm støbegods gøre fremragende jord.

Sammenligning

Hvem har nogensinde komposteret med en traditionel udendørs kompost bin vil finde noget nyt i den idé, at orme gøre en masse arbejde. Der er dog et par forskelle at huske. Den første er, at orme ikke er bare nogen form for orm, der tilfældigvis vandre ind i din kompost, men to specifikke arter, som ikke normalt findes i havejord. Ifølge Tree Hugger er disse rød wigglers (eisenia føtida) eller rød regnorme (lumbricus rubellus). Disse orme er særlig godt tilpasset til livet i ormen bin.

Størrelse

Alt er mellemstore ned med vermiculture, begyndende med den ideelle størrelse for placeringen. Anbefaling for en traditionel kompost bin er, at det bør være mindst 3 fod bred. En orm kompostering bin kan være så lille som 8 til 18 inches lang, og bør være bredere, end det er dyb. De kan dog være meget større afhængigt af mængden af madaffald. By landmanden anbefaler 2 lb.s af orme for hver 1 lb. mad affald pr. dag.

Materialer

De basale materialer til ormekompostering er lig de traditionelle udendørs kompostering. Start med et lag af strøelse består af strimlet papir eller avis. Derefter kan du tilføje affald, såsom vegetabilsk skræl, frugt peeling (godt begravet), blade og afklippet græs. Tilføj ikke kød, fedt eller mejeri. Husk, at du vil sætte disse materialer i en mindre bin for mindre orme, så det ville være bedst at bryde dem op i små stykker. Holde bin, fugtig, men ikke alt for våd.

Forebyggelse/løsning

En ildelugtende bin er ofte et tegn på for meget vand eller utilstrækkelig udluftning. Sørg for at stikke omkring otte til 10 huller i låget. Tilføje screening, hvis hullerne er stor nok til at lade ormene. En anden årsag kan være for mange "grønne" i din kompost mix. Greens er fugtigt organisk materiale, der er højt kvælstofindhold, såsom køkken scraps og afklippet græs. For at balancere dette ud, tilføje mere brun materiale, såsom strimlet papir eller tørre blade. Sørg også for, at din bin er ude af direkte sollys, hvis det er uden for.

Fordele

Kompostering gennem vermiculture er en fantastisk måde at undgå at sende køkkenaffald til deponering. Omfanget af ormekompostering er lige rigtige for lejligheder og ejerlejligheder, både i den plads, der ormen bin tager op og af jord produceret. Den væsentligste forskel mellem en under vasken kompostering bin og en kommerciel worm gård er størrelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com