Oplysninger på sort slim og en dårlig lugt fra en opvaskemaskine

September 17

Oplysninger på sort slim og en dårlig lugt fra en opvaskemaskine

Når du åbner din opvaskemaskine, forventer du at se enten ren retter, der er klar til at lægge væk eller snavset service, der skal vaskes. Du forventer ikke at se sort Slim eller oplever en dårlig lugt, men begge kan lurer inde i din opvaskemaskine.

Slim og lugt

Sort slim og en dårlig lugt kommer fra din opvaskemaskine er problemer, der bliver værre som tiden går. Du vil opdage lugten først: en skarp, muggen lugt, der ruller ud af din opvaskemaskine, hver gang du åbner døren. Lugten kan falme umiddelbart efter du køre en belastning af retter, men det vil snart tilbage. Sort slim hober sig op inde i apparatet, normalt omkring dørens gummipakning. Det kan også vises i bunden af opvaskemaskinen.

Årsag

Den egentlige årsag til Slim og lugt inde i opvaskemaskinen er madrester inde i enheden. Det kan bygge op, især omkring gummipakning og i bunden af opvaskemaskinen. Fødevarer partikler tiltrækker mug og bakterier, som kombineres for at gøre den dårlig lugt. Kombinationen af rådnende fødevarer og behændig mug kan ligne sort slim, men i nogle tilfælde farven er tættere på mørk grøn eller brun. Vand hjælper med at vaske væk nogle skimmel og bakterier, når du kører opvaskemaskinen, men de bygge op igen.

Løsninger

Rydde op i madrester og vaske væk slim. Der vil komme af med lugten i din opvaskemaskine, også. Sættetid en tyk svamp i hvid eddike og tørre ned inde i enheden, med særlig vægt på segl og det nederste niveau af opvaskemaskinen. Den tykke svamp vil beskytte dine hænder fra glasskår eller porcelæn i bunden af enheden, men vær forsigtig, når rengøring i dette område. Skyl svamp ofte og holde det vådt med eddike, som dræber mug og deodorizes opvaskemaskinen. Efter at alle synlig skimmel og slim er væk, fylde en kop med hvid eddike og placere den i den øverste rack af opvaskemaskinen. Køre de hotteste cyklus muligt. Kombinationen af varmt vand og eddike vil fjerne enhver dvælende lugt i enheden.

Overvejelser

Forhindre slim og lugten fra at vende tilbage ved skrabning og skylle retter før du placerer dem i opvaskemaskinen. Det skærer ned på mængden af mad i enheden skal skylles væk. Undgå jamming for mange retter i for hver belastning. At tage disse skridt vil hjælpe din opvaskemaskine helt fjerne og bortskaffe alle madrester i hver belastning. Du kan opfriske din opvaskemaskine ved at køre en tom belastning med undtagelse af 1 kop fuld af eddike.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com