Oprette en plantegning for et køkken

January 20

Oprette en plantegning for et køkken

Oprette en plantegning til dit køkken afhænger primært på to overvejelser. Først er "arbejde-flow," hvilket betyder, hvordan du flytter som du forberede mad, og hvor mange kokke har brug for at blive indkvarteret i samme rum. Andet er "Hvad har til at passe," hvilket betyder, hvilke væsentlige apparater skal være inkluderet. Dette kan være fleksibel, hvis du køber nye apparater som led i en samlet remodeling plan, eller fast hvis du har brug at indarbejde de apparater, du i øjeblikket ejer i planen. I sidstnævnte tilfælde vil du behøver tage nøjagtige målinger før du starter din plan.

Instruktioner

•Decide, hvilken af de fire grundlæggende gulv planer om du vil bruge til at oprette dit køkken. Den enkleste plan er netop at line alt fra apparater til kabinetter, ud mod en enkelt væg. Næste er at lægge dem mod to parallelle vægge, og det kaldes kabyssen køkken plan. Tredje er den U-formede køkken plan hvor apparater og kabinetter linje tre sider af rummet. Endelig er der den L-formede køkken plan, hvor layoutet dækker to vægge, der er vinkelret på hinanden. De ene væg og kabys planer fungerer bedst, når der er en enkelt kok, og planerne for U-formet og L-formede rumme mere køkken trafik.

•Think om de opgaver, der skal opnås inden for dit køkken, og indarbejde i din plan specifikke arbejde zoner for disse opgaver. Normale opgaver finder sted i et køkken omfatter madlavning, forberede mad og rydde op, men der er andre overvejelser. For eksempel, kan nogle mennesker ønske at få en mellemmåltider område. Overveje hvilke apparater, såsom brødristere eller mikrobølgeovn ovne, skal indgå i disse arbejde zoner, og opbygge de nødvendige elektriske / VVS overvejelser i din plan.

•Consider hvor langt kokken bliver nødt til at flytte til at udføre sin opgave i zonerne arbejde, afhængigt af hvilken grundlæggende køkken plan layout bruges. Som hovedregel bør enhver trekant, arbejde, som er afstanden mellem komfuret, vasken og køleskabet, ikke overstige 26 fod. Skalere din plan til disse betragtninger.

•Tilføj andre overvejelser, som en ø eller halvø, i dit køkken plan. Overvej hvor meget kabinet er nødvendig, og hvor det skal placeres. Husk at svimlende højde og dybde af overskabe kan tilføje nye dimensioner til din plan. Kontrollere mængden af lagerplads forudsat, og afgøre, om det er tilstrækkeligt. Sikre du har nok counter-top plads at arbejde på, især i nærheden af vask og madlavning området.

•Sketch din endelige plan, inkorporerer alle de individuelle betragtninger, der vil gøre dit køkken brugbar for dig og din familie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com