Opsætning af belysning til portrætter

May 25

Opsætning af belysning til portrætter

Belysning er måske den vigtigste del af portrætfotografering. Korrekt belysning kan være forskellen mellem et professionelt udseende portræt og amatør ser en. Udendørs portrætfotografering giver den enkleste mulighed for fotografer, som minimal udstyr er påkrævet. Studio portrætfotografering er mere komplekse, men giver større kontrol over billedet. I begge tilfælde er det vigtigt at huske at tage tid til at sikre, at belysningen er tilstrækkelige og interessant nok til at skabe en behagelig billede.

Instruktioner

Udendørs portræt belysning

•Plan at skyde portræt i tidlig morgen eller sen eftermiddag timer. Disse er de tidspunkter, hvor lyset fra solen er blødeste og mindst direkte. Skydning i middagstid kan skabe barske, flade belysning på emnet.

•Anbring emne til at vise to tredjedele eller tre fjerdedele visning af ansigtet. Skal vende mod solen, siden af motivets ansigt, der er tættest på kameraet, eller omkring 45 grader til højre eller venstre side af kameraet. Selvom du kan placere emne forskelligt for at opnå forskellige effekter, er dette den mest almindelige og nemmeste positionering.

•Indstil op en reflektor på den modsatte side af emnet til at udfylde nogle af de skygger, lavet af solen. Dette bør skabe en blød, tiltalende lys til at varme motivets ansigt.

•Brug ekstra belysning efter behov til at lysne emnet eller til at opnå forskellige effekter. Hvis skyde udenfor med kunstig belysning, Sørg for pærer er afbalanceret for dagslys, ellers bliver farven på billedet forkert, da dagslys er mere blå, og indendørs belysning er mere orange.

Studio portræt belysning

•Anbring emne flere fod fra baggrunden, hvis det er muligt. Dette vil minimere eventuelle skygger på baggrunden. Som med udendørs portrætter, se to tredjedele eller tre fjerdedele af er motivets ansigt den mest almindelige.

•Indstil op nøglen, eller primære lys, omkring 45 grader til højre eller venstre side af kameraet så det står bredt, eller mest udsatte, side af motivets ansigt. Lyset bør være mindst flere fødder væk fra emnet.

•Soften lys, hvis det ønskes, med brug af en paraply eller reflektor. Dette skaber en blødere, mindre direkte belysning virkning, der er meget ønskeligt i traditionelle portrætfotografering.

•Indstil op fylde lys på den modsatte side af emnet Udfyld nogle skygger. Fyld lys kan bør være af en mindre intensitet end den lyser, og også afspejles eller diffust til at producere en blødere effekt.

•Indstil op en lys bag motivet på siden af de vigtigste lys, men ud af rammen, der er fokuseret på emner hår og skuldrene tilbage. Dette vil fremhæve emnet og få dem til "pop" ud fra baggrunden. Ekstra belysning kan bruges som ønskede for at opnå visse virkninger eller stilarter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com