Opskrift boks personalisering

January 1

Opskrift Boksene er designet til at holde kartotekskort, der indeholder alle dine favorit opskrifter--- og selv dine opskrifter kan være unik, din opskrift boks måske brug for hjælp. Her er et par ideer designet til at gøre din opskrift boks som enestående og unikt som retterne du forberede.

Bordplade opskrift Box

Træ opskrift box låg, der trækker lige op af en opskrift boks kan erstattes med en brugerdefineret låg. Måle størrelsen af låget og så venture off til enhver træ levering butik. Afhente en tykkere blok af træ og skære det passer som låg på boksen, men ikke skære ned højden af låget. Find en finish, der vil matche låget med boksen--- men før du anvender finish, placere din salt og peber shakers på toppen af låget og tegne en cirkel rundt om bunden af hver shaker. Du kan skære et hul tre fjerdedele af vejen med en hul-skærende værktøj, der kan bruges med en boremaskine. Glide ind i salt og peber shakers. Fold over et dusin servietter og holde dem i mellem shakerne. Sætte boksen opskrift på køkkenbordet, hvor det kan fordoble som en salt, peber og serviet indehaveren.

Brødkasse og skattekiste

Hvis håndtering værktøj er ikke din idé om en god tid, er der masser af pre-designede opskrift kasser. Du kan finde opskrift bokse udformet som gammel breadboxes. Andre kasser, rimeligt prissat ligne gamle skattekister eller en telefon indeks æske med rollback låg. Et andet træ opskrift box har et display låg, der vender åben og har en klar plast holder hvor du kan passe og se opskrift kort du arbejder med.

Tilføjelser

Trækasser kan også let malet eller stenciled med dit navn. Lille nipsgenstande såsom messing knopper eller træ dyr kan være limet op på toppen af kasser med låg, der trækker lige op. Hvis træet ikke er dit valg, er der mange akryl eller pap-stil opskrift kasser at vælge imellem. Uanset hvad du foretrækker, kan lidt kreativitet gå en lang vej, når det kommer til din opskrift boks, hvilket gør dem så enestående som måltider du forberede med din særlige opskrifter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com