Opskrift for at bruge eddike for tørrede maling fjernelse

November 19

Opskrift for at bruge eddike for tørrede maling fjernelse

Eddike er en fast bestanddel i de fleste køkken pantries, oftest bruges til at gøre pickles eller kombineret med olie for flavorful vinaigrette salat dressing. Men hvis du er begrænsende eddike til køkkenet, du glip af hundredvis af husholdningernes anvendelser. Eddike er en nem, billig og effektiv måde at fjerne tørret, fast på maling fra windows og andre hårde overflader. Vigtigst, eddike er økonomisk, miljøvenlig og fjerner genstridige maling med absolut ingen farlige kemikalier eller giftige dampe. Hvis du ikke kan lide duften af eddike, så fortvivl ikke. Eddikeagtig lugten snart forsvinder.

Instruktioner

•Heat en lille mængde af hvidt destilleret eddike i en lille gryde. Alternativt kan du placere eddike i en mikrobølgeovn skål, og varme den i mikrobølgeovnen.

•DIP en ren pensel eller en svamp i den varme eddike. Ising eddike på tørret malingen.

•Tillad eddike til at blødgøre maling til 10 til 15 minutter. Hvis malingen er stadig stak-on, genanvende varm eddike.

•Fjern den løsnede maling med en maling skraber. Aftør overfladen med en fugtig klud til at fjerne eddike og spor af maling.

Tips & advarsler

  • Hvis du har glemt at rengøre en pensel og vandbaseret maling har tørret i børster, ikke skille sig af med børsten. I stedet blød pensel i eddike for omkring en time. Fyld en gryde med nok eddike til at dække børster. Sæt penslen i eddike, og derefter bringe eddike til en småkoge. Fjern den løsnede maling med fingrene, og skyl derefter børste under koldt vand. Gentag om nødvendigt.
  • Hvis du har brugt paint stripper til at fjerne maling fra en mursten overflade og spor af maling stadig, bruge eddike til at fjerne maling rester. Mætte en klud eller svamp med varm eddike, så tørre mursten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com