Opskrift på en hjemmelavet vandfilter

April 13

Hvis du rejser eller planlægger at skære ned på din husstand vedligeholdelse budget, kan hjemmelavet vandfiltre komme handy. Disse er nogle af de mest effektivitet effektiv husstand gadgets du kan bruge til at beskytte din familie drikkevand. Gør det selv-vandfiltre kan kræve nogle tålmodighed til at bygge, men er absolut let på din pung.

Filter Sorter

Når du foretager et vandfilter derhjemme, har du en mulighed for at bruge et eller flere stoffer som filtrering medium. Sand og grus---fra din egen baggård---kan danne en af de mest effektive vandfiltrering systemer. Bare sørg for at du vasker begge disse stoffer før du bruger dem eller filtreret vand kan have et dirty look. Nogle hjemmelavede vandfiltrering systemer kan bruge granuleret aktivt kul---tæt pakket trækul partikler udgør et netværk, der hjælper anholdelse farlige partikler som bly. Hvis du bruger keramiske plader som din filtrering medie, kan du evenremove vand bakterier. For filtrering lager stærk lugt og smag, især på grund af klor effekter, kan du bruge blok kulfiltre, som har blokke af pulver eller solid carbon partikler.

Ting du behøver

Materialer til en hjemmelavet vandfilter kan være indkøbt fra almindelige daglige artikler. For lettest at gøre hjemmelavet vandfilter, du skal bruge en 2-liter sodavand flaske, en kniv eller et par saks, halv kop pre vasket grus, en fuld kop pre vasket sand og et stykke af ren vasket klud.

At gøre vandfilter

Tag sodavand flaske og skær det i to halvdele. Placer nederst halvdel på en fast overflade. Kradser den ren stykke stof til at danne en kugle og tilslutte tuden eller tragt del af toppen halvdelen af flasken. Slå den øvre halvdel hovedet og placere den inde i bunden halvdelen, sådan at den smalle mundingen af flasken danner en slags tud eller tragt, der kan gøre det muligt for vandet at strømme til bunden af apparatet. Placere et lag af grus lige over klud-tilsluttet mundingen af flasken. Læg et lag af sand på grus og din vandfilter er klar.

Arbejder vandfilter

Tag det vand, du vil filtrere i en kop eller glas og hæld det i sandet. Din hjemmelavede vandfiltrering system vil filtrere det rigtige gennem sand, grus og ren klud. Af ren filtreret vand vil få drænet i bunden bunden af flasken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com