Opslagstavlen udsmykning idéer

December 16

Opslagstavlen udsmykning idéer

Corkboards er meget alsidig. De bruges overalt fra skolen garderobeskabe til kollegieværelset værelser, i børneværelset og endda i opskalere kontorer. Plain opslagstavle, men er lidt kedelig i udseende. Når du fastgør op elementer på bordet, men gå et skridt videre, hvis du virkelig ønsker din opslagstavle tilstedeværelse, kan du dække proppen. Klæd din opslagstavle ved at dekorere det, før du bruger den.

Stof

Stoffet er en hurtig og nem måde at klæde sig enhver opslagstavle. Det kommer i en bred vifte af mønstre, herunder sæsonbetonede udseende. Stof tillader dig at ændre din opslagstavle til at matche indretningen af værelset eller til at fejre en helligdag. Simpelthen klippe stof til at matche størrelsen af proppen, så Hæft det til bestyrelsen. Stræk det så at det er temmelig stram, før du hæfte den. Ellers kan det bundt og skabe rynker.

Kontakt papir

Kontakt papir er papir, der har et klæbemiddel på den ene side. Som stof kommer det i en bred vifte af mønstre og farver. I modsætning til stof, dog betyder limen, at du ikke vil kunne fjerne det hvis du bliver træt af design. Du kan, dog sætte et nyt lag kontakt papir over det gamle lag, indtil lag får for tyk til push-pins at gennemtrænge dem. Kontakt papir er meget nem at bruge. Simpelthen klippe papir til at matche målinger af opslagstavlen. Fjern den selvklæbende bagside, og tryk på papiret over proppen. Glat det til at fjerne eventuelle luftbobler.

Maling

Spray maling opslagstavlen er måske den nemmeste måde for alle til at dekorere det. Beskytte jorden med avis, så brug en dåse spray maling til at dække hele bestyrelsen. Dette gøres bedst uden for. Dække rammen med papir og tape, hvis du ikke vil ramme skal males. Male det en solid farve, eller gå amok med masser af forskellige farver til et lyst, moderne look. Skiftevis, gøre det fornemme ved at male et monogram i midten bruger stencils.

Bånd

Ved hjælp af bånd til at dekorere din opslagstavle kan være kombineret med nogen af de ovenstående udsmykning teknikker. Strække bånd på tværs af brættet i en zig-zag mønster, sikre det med en hæfteklamme hver gang den når grænsen. På denne måde, i stedet for fastgørelse af punkter til bestyrelsen, kan du smutte elementerne under båndet. Denne søde udseende er særligt attraktiv i en ung pige eller børneværelset.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com