Optimal temperatur i et køleskab fryser om vinteren

July 7

Optimal temperatur i et køleskab fryser om vinteren

Alle friske fødevarer skal opbevares ved temperaturer, der anbefales af den amerikanske Food and Drug Administration uanset årstiden. Hvis du ikke gemme din mad ordentligt, risikerer du at blive syg fra forbrugende bakterier-smittede produkter.

Temperatur

Den amerikanske Food and Drug Administration anbefaler, at du holder dit køleskab på eller under 40 grader Fahrenheit, og din fryser, på eller under 0 grader Fahrenheit. Sygdomsfremkaldende bakterier kan vokse hurtigt ved temperaturer mellem 40 og 140 grader, ifølge FDA. Da det er umuligt at påvise tilstedeværelsen af patogene bakterier af synet, lugt eller smag, bør alle levnedsmidler, der har været gemt over 40 grader i mere end to timer ikke indtages.

Sæson

Ser for at opretholde de anbefalede temperaturer i dit køleskab og fryser enhed uanset sæson eller temperatur udenfor. Disse har ringe indflydelse på miljøet inde i dit køleskab eller fryser og bør ikke tages i betragtning, når du justerer dine enheder temperaturstyring.

Overvågning

De fleste moderne køleskabe og frysere kommer med en indbygget termometer, der viser temperaturer på dit apparat. Hvis enhederne ikke har en af disse, købe et termometer specielt lavet til køleskab/fryser brug fra din lokale apparat butik eller online.

Strømafbrydelse

Holde en levering af is i fryseren skal anvendes i tilfælde af en strømafbrydelse. Hvis din strømforsyning er afskåret, overvåge temperatur inde i dit køleskab og fryser at se når det falder under de anbefalede niveauer. Når det er, pakke levnedsmidler i isen. Brug et termometer til at holde styr på temperaturen i de emner du fjerner fra dit køleskab eller fryser. Hvis de falder under den anbefalede temperatur for mere end to timer, bør de ikke indtages.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com