Optimering af sukkerrør beplantning

September 19

Sukkerrør er faktisk en tropisk græs, der kan vokse til over ti fod i højden. Normalt høstes før det blomstrer, er planten karakteriseret ved lange, skarpe blade, der efterlade en grim skær på ubeskyttede arme, ben og ansigter, når du går gennem et felt. Få områder i USA har en varm nok klima for sukkerrør vokser, Florida og Hawaii er de store undtagelser. Andre steder i landet, kan sukkerrør eventuelt trives i et drivhus eller indendørs på en varm vindueskarmen.

Kom godt i gang

I modsætning til mange planter opfostrede ved at droppe frø i huller, er sukkerrør voksende proces begyndt ved at skære en moden stokken i segmenter op til en fod lange, som lægges vandret i furer. Sukkerrør stilke kan normalt findes i råvarer markeder i foråret. Folk i køligere klimaer der ønsker at dyrke indendørs bør kunne bestille stilke online eller via Havearbejde kataloger.

Sukkerrør bør sættes i jorden mellem januar og marts i forberedelse til en oktober høst. Pløje jorden i furer fordelt fire til otte fødder fra hinanden, og holde jorden mellem godt dyrket. Stiklingerne skal lægges i jorden to til fem fødder fra hinanden. I det sydlige USA, vil en enkelt plantning ofte give op til tre afgrøder før re plantning er nødvendig. I Vestindien varer en enkelt plantning 10-20 år.

Voksende

Sukkerrør vokser bedst i næringsrig jord. Afhængigt af din placering, skal du måske tilføje kompost, gødning eller tørv til at give de nye planter de bedste skud på overlevelse. Arbejde yderligere jord kosttilskud godt ned i jorden. For de første to eller tre uger, holde sukkerrør godt vandes, i det mindste indtil det spirer. Selv efter at det vokser godt, Lad jorden tørrer ud.

Pleje

Sukkerrør kan lide gødning, og en 10-10-10 mix fungerer godt. Anvende en måned efter at planterne er dukket op fra jorden og derefter igen i slutningen af efteråret og foråret hvert år. Sukkerrør avlere skal holde et vågent øje på deres planter for skadedyr. En række fejl som rørsukker grub, visse arter af møl, og forskellige ants og termitter kan seriøst reducere sukkerrør produktionspotentiale. For at dyrke sukkerrør kommercielt, er optimering af sukkerrør pleje for udgifter og produktion en vanskelig balancegang. Det er afgørende at behandle pest problemer, før de komme ud af hånden. Valg af land og klar tilgængeligheden af vand er også afgørende for succes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com