Opvaskemaskine Drain slange forsamling

September 28

Opvaskemaskine Drain slange forsamling

Opvaskemaskine drain slangen tager det beskidte vand fra din opvaskemaskine vask og afløb det i dit hjem kloaksystem. Disse slanger forbindes til den nærmeste afløb, der er som regel i køkkenvasken. I nogle installationer vil drain slangen være forbundet til en renovationsafgifter, mens i andre vil den være tilsluttet en brystvorte på siden af tailpiece placeret lige under afløbet. Opvaskemaskine drain slange forsamling kan gøres ved den home handyman med ingen særlige værktøjer.

Instruktioner

•Plan ruten af din opvaskemaskine slange. Det vil køre fra opvaskemaskinen til nærmeste vasken. Hvis du har en renovationsafgifter, opvaskemaskine slangen lægger til side. Hvis det er nødvendigt, lave huller i din frysere med en boremaskine og spade smule.

•Drej off strøm til opvaskemaskine, enten ved at frakoble det eller ombøjning ned af strømmen til opvaskemaskine på de vigtigste banen.

•Tag panelet tå fra undersiden af opvaskemaskinen. Tå paneler er placeret i bunden forsiden af opvaskemaskine, lige ved siden af gulvet, og er normalt holdes på plads med Phillips skruer.

•Tag panelet kick beliggende lige over panelet tå og under opvaskemaskine døren. Du skal muligvis åbne opvaskemaskine døren for at komme på skruer på toppen af panelet kick.

•Tilslut opvaskemaskinen drain slangen til outlet på undersiden af pumpen. Pumpen er placeret nederst på undersiden af opvaskemaskinen kabinet. Der vil være en ledninger, stik i den ene side af pumpen. Hvis slangen er svært at vedhæfte til pumpen, klemme et par dråber opvaskemiddel på indersiden af slangen før glider det på brystvorten. Fastgør slangen med en spændebånd.

•Køre den slange til vasken gennem kabinetter.

•Tilslut enden af slangen til opvaskemaskine tailpiece under vasken eller skrald bortskaffelse. Fastgør det med et spændebånd. På en installeret bortskaffelse skal du banke ud stikket i opvaskemaskine-forbindelse. Hvis du ikke har en opvaskemaskine tailpiece installeret i vasken, fjerne den nuværende tailpiece og erstatte det med en, der har en opvaskemaskine slangetilslutning.

•Øge den midterste del af drain slangen så det er højere end exit pege på opvaskemaskinen og indgangstryk på vasken tailpiece eller bortskaffelse. Dette vil danne en luftspalte, som vil forhindre, at beskidt opvaskevand der kanaliseres tilbage til byens vandforsyning.

•Drej magt tilbage på opvaskemaskinen. Erstatte tå og sparke paneler. Kør en kort belastning på opvaskemaskinen. Observere drain slangen under afløbet cykler og sørge for der er ingen lækager. Stramme klemmer, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Mange opvaskemaskiner kommer med drain slangen allerede installeret enden opvaskemaskine. Hvis dette er tilfældet med din opvaskemaskine, skal du ikke gøre forbindelsen på at afslutte selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com