Opvaskemaskine Rack Tine Tips

November 24

Opvaskemaskine Rack Tine Tips

Hjem apparat reparation er ikke generelt populære blandt boligejere, men reparation racks af familie opvaskemaskinen er en job næsten enhver voksen kan håndtere. Opvaskemaskine stativer er lavet af metal belagt med nogle vinyl eller gummi-lignende polstring. Når den oprindelige belægning på stativerne er slidt eller bryder ned, kan rustent steder udvikle, især på de svejsede fuger eller på oprejst tænderne. Når dette sker, kan retter og glasvarer være rust farves og ridset.

Vælg et reparationssæt

Mange forskellige mærker af reparation kits er tilgængelige i apparatet og rabat butikker såvel som online. De fleste af sættene indeholder kun to komponenter: en vinyl sammensatte til recoat metal dele af rack og vinyl hætterne til at dække de udsatte metal af tænderne. Kits leveres i flere størrelser, og vinyl belægning væske og vinyl caps er også sælges separat. Alle materialerne, reparation er billig; nogle producenter laver kits i farver til at matche opvaskemaskinen interiør.

Fjerne og rengøre stativerne

Fjern opvaskemaskine racks fra opvaskemaskinen og inspicere dem for rust og korrosion. Bruger en scrubber eller sandpapir, skal du fjerne disse løs materialer og jord eller fedt, der stadig måtte forekomme. Skyl grundigt og tillade stativer til tørre.

Anvende den nye belægning

Nye vinyl belægning materiale vil blive ledsaget med komplette instruktioner om, hvordan du anvender det, men alle producenter advarer om at materialet tørrer hurtigt. Én tilgang til denne reparation kan være at identificere enhver nøgne metal, der ikke er på en tine, pels det først, og lad det tørre. Efter endt der, pels én tine ad gangen og anvende en cap straks. Rejsevanskeligheder med denne form for reparation anbefale arbejder metodisk og hurtigt med en fugtig klud på hånden til at rette eventuelle drypper eller udslip.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com