Opvaskemaskine sidder fast på forsinket vask

February 2

Opvaskemaskine sidder fast på forsinket vask

Undertiden er opvaskemaskiner lidt for smart for en forbruger god. Over tid eller med brugerfejl, kan opvaskemaskine blive forvekslet med forskellige kommandoer og sidder fast på en bestemt kommando. Nøglen til dette problem er at forstå, hvordan opvaskemaskinen fungerer at annullere.

Kommandoen Panel

Panelet kommando på opvaskemaskine ligner enhver anden grundlæggende elektronisk enhed. Simple koder kan indtastes og gemmes på hukommelseskortet, og sendt til opvaskemaskinens timer. Timeren derefter organiserer kommandoerne og starter de nødvendige cyklusser for at fuldføre den befalede vask.

Opvarmning af vand

Et problem, der kan forårsage opvaskemaskine skal vises det tager længere tid er koldt eller lunkent vand. Mange moderne opvaskemaskiner kræver, at vandet opvarmes til mindst 120 grader Fahrenheit for at starte vask. Hvis vandet er noget begynder koldere, end det manuelt vil varme vandet før cyklussen. Dette kan gøre det synes som om opvaskemaskinen er på en forsinket vask.

Forkert kode

En anden almindelig årsag til en opvaskemaskine til at virke som om det er fast på en bestemt cyklus er, at enten du indtaster koden forkert kommando eller du ikke har angivet den rigtige adgangskode. Nogle smart opvaskemaskiner vil ikke tillade cyklus skal ændres eller ændres uden en adgangskode som en childproofing foranstaltning. Så, næste gang du starter din opvaskemaskine, få fat i instruktionsbogen og kontrollere, at du har tastet den rigtige kode.

Opvaskemaskine fejl

Opvaskemaskiner kan nogle gange undlader at udføre de korrekte kommandoer. Når dette sker, skal dine svar til at være det samme som hvad du gør med enhver elektronisk enhed, der er frosset. For at genstarte en opvaskemaskine, skal du manuelt fjerne den. For at sørge for, at du helt lukke det ned, ønsker du at holde det unplugged i ca 10 minutter. Afhængigt af hvordan det er installeret, kan dette indebære, at trække det. Næste, tilslutte opvaskemaskinen igen i og det skulle være tilbage til normal.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com