Orange County, Florida energi tilskud

December 19

Orange County, Florida energi tilskud

Øget energieffektivitet er blevet endnu mere vigtigt i de sidste årtier. At indse omkostningsbesparelser og ressourcebesparelser, der kommer fra energieffektivitet, har der været en række statslige og føderale tilskud etableret for at opmuntre amerikanerne til at investere i energibesparelser og forbedringer; vedvarende energikilder og andre energibesparende projekter. Der er en række af disse energi tilskud, der er gældende for beboere i Orange County, Florida.

Orange County - Solar Hot Water rabat Program

Orange County Solar varmt vand rabat Program blev udviklet for at tilskynde Orange County beboere at installere sol varmt vandsystemer, i både erhvervskunder og privatkunder bygninger. Tilskuddet refundere modtagere op til $200 for en godkendt system.

Dette program administreres af et partnerskab mellem Progress Energy, Orange County Environmental Protection Division og Orlando Utilities Kommissionen. Beboerne skal have en energi revision udført (typisk af deres utility selskab) eller skal indsende en energi revision erklæring. Solar varmt vand incitament fra den enkelte utility udbyder skal også bevist. En kopi af betalt fakturaen til systemet, samt bevis for at det nye system blev installeret og den dato, hvor det blev installeret skal gives senest seks måneder efter installationen.

Ansøgninger om disse midler behandles på en først til mølle - basis, og er tildelt indtil midlerne er opbrugt for i år. Efterslæb i tidligere finansiering anmodninger holdes og forarbejdning, når den næste år midler bliver tilgængelige.

Orange County miljøbeskyttelse Division800 barmhjertighed Drive, Suite 4Orlando, FL 32808407-836-1400orangecountyfl.net/cms/DEPT/CEsrvcs/epd/default.htm

Eng. - hjem energieffektivitet Fix-Up Program

Orlando Utilities Kommissionen hjem energieffektivitet Fix-Up programmet var designet specielt for lav indkomst beboere i Orlando i Orange County, Florida. For at kvalificere, skal Orlando beboere bor i enfamiliehuse opholdstilladelse, har en lavere end $35,000 familieindkomst og være i god stående med deres elselskabet. Gennem dette program, vil Orlando Utilities Kommissionen betale op til 85 procent af de samlede forbedring omkostninger til energi besparelser projekter, op til et maksimum på $2.000. De resterende 15 procent kan betales af beboeren direkte eller de kan drage fordel af Orlando Utilities Kommissionen 12-måned, ingen interesse finansiering mulighed.

Mulige projekter omfatter: vindue tætning, isolering af lofter, tætningslister, isolerende varmt vand varmeanlæg, varmt vandrør og kanalsystem. For at ansøge om denne finansiering, skal beboere udfylde en bolig energi-undersøgelse forud for begyndelsen forbedringer. Dette program har været på plads siden 1985 og siden den tid, det har hjulpet tusindvis af Orlando beboere gøre energi forbedringer til deres hjem.

Orlando Utilities KommissionenOUCustomer slægtskabPostboks 3193Pålidelig Plaza på 100 West Anderson St.Orlando, FL 32802407-423-9018ouc.com

KUA - bolig energieffektivitet rabat Program

Kissimmee Utility myndighed bolig energieffektivitet rabat programmet tilbyder beboere i Kissimmee i Orange County, Florida, en række forskellige måder at modtage priser for at gøre forbedringer til at forbedre energieffektiviteten i deres hjem. En forbedring, der kvalificerer er kanalen lækage reparation. Beboere der Reparer en utæt kanalen i eksisterende central air systemer, der kan godtgøres $75. Reparationsarbejde og inspektion har udfyldes af en partner entreprenør i Kissimmee Utility myndighed. $75 kan også refunderes ved at udføre aircondition vedligeholdelse med en godkendt entreprenør. En $100 rabat er tilgængelig for beboere og små virksomheder, der installerer ny isolering. For at kvalificere sig, denne isolering skal være eller over en air condition plads, med en kreditrating på mindst R-30 i lofter og R-15 under hævet gulv. Derudover gives vouchers til beboere, der køber kompakte lysstofrør pærer for at udskifte glødepærer.

Kissimmee Utility myndighed1701 W. Carroll StreetKissimmee, FL 34742-3219407-933-9800KUA.com


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com