Ordentlig bænk højden for en High Shear Mixer

September 19

En høj shear mixer er et stykke af videnskabelige laboratorieudstyr, der kan vises i de hjem workshops eller studierne af kunstnere eller gør det selv-entusiaster. Når du opretter en high shear mixer i en hjemmestudie, lab eller workshop, skal du overveje en håndfuld af vigtige aspekter, herunder højden af bænken du placere enheden på. Bænk højde for en high shear mixer, i sidste ende afhænger af typen og størrelsen af mixeren.

Høj Shear mixere

Litteratur om høj shear blandere beskæftiger normalt meget komplekse videnskabelige terminologi til at beskrive, hvad disse maskiner gør, på trods af den relative enkelhed af deres funktion. Dybest set, hjælpe høj shear blandere, ændre status for et stof, så det kan blandes med andre stoffer. For eksempel, hvis du har brug at blande flydende maling med pulver pigment i dit hjemmestudie oprette farvet maling, kan du bruge en shear mixer. Eller hvis du har brug at blande to væsker, der ikke normalt blandes med hinanden for at skabe en gum--som epoxy til plast kunst eller hjemme bygning--du kan bruge en high shear mixer til at nedbryde disse væsker, så de kan blandes til at danne et nyt stof.

Mixer typer

Høj shear blandere kommer i forskellige designs og typer. Batch blandere, for eksempel, udgør selvstændige enheder formet som hånd blandere du bruger i dit køkken. Disse high shear blandere enten suspendere over en blanding beholder eller vedhæfte under beholderen at blande indholdet. Laboratoriet batch blandere arbejde på en lignende måde, selv om de tillægger strukturer med en støtte kolonne og en fremspringende arm, der holder mixeren over en blanding container. Nogle fabrikanter fremstiller hele tabellen enheder, som indeholder en mixer, blandes container, og i nogle tilfælde, edb-styringer til mixeren. En i-line mixer findes for fabrikken produktionslinjer og går derfor ud fra vandret orientering.

Bænk højde

Du ikke vil sandsynligvis nogensinde bruge en i-line mixer i hjemmet applikationer. Batch blandere suspendere fra et loft eller nogle andre faste punkt at blande indholdet af en uafhængig skål. Højden på en bænk for at holde den blanding beholder til en batch mixer afhænger af længden af mixer, højden af sin punkt af suspension og dybden af den blanding container. En batch mixer, der blander nedefra kræver en høj nok tabel til at montere nedenunder og rager gennem overfladen af tabellen i bunden af den blanding container. Du kan placere et laboratorium eller bordplade high shear mixer på enhver højde tabel du vil fordi førstnævnte er justerbar og sidstnævnte selvstændig.

Eksempel

Formoder du ejer en 4-mund-lange høj shear batch mixer, og du afbryder den fra en 8-fods-høj loft. Højden på bunden af mixeren er 4 fødder i denne omgang. Hvis du ejer en 2-foot-tall blanding beholder og skal du mixer til at nå 1 fod ind i beholderen til korrekt brug, skal beholderen nå en højde på 5 fødder. For det, du har brug for en 3-foot-tall bordplade 2-foot-tall container.

Bænke og hængende

En bænk bruges med en bordplade eller laboratorium high shear mixer skal udvise tilstrækkelig styrke til at støtte den fulde vægt af enheden. Kontrollere vægten af din mixer i produktmanualen og sammenligne det med den maksimale lasteevne tabeller til at sikre en korrekt pasform. Når det kommer til batch høj shear blandere, kan du justere hængende højden af en enhed, hvis du allerede ejer en tabel. For eksempel, hvis du ejer en tabel for kort til at arbejde med din high shear mixer når suspenderet fra loftet, konstruere en arm eller lille platform, der gør det muligt at suspendere mixer fra væggen. Kun batch blandere, der bland nedefra absolut kræve et sæt bordhøjde til at passe ordentligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com