Ordentlig Clearance, når du installerer forsænket belysning

February 3

Ordentlig Clearance, når du installerer forsænket belysning

Tilføje forsænket belysning til et værelse kan øge sin tiltrækningskraft. Det kan bruges til general eller opgave belysning, eller at koncentrere lys på et stykke kunst. Men i stedet for at sætte dem hvor som helst du vil, du nødt til at placere dem korrekt i loftet for at undgå overophedning, som kan forårsage brand.

Lodret frihøjde

Have mindst 8 inches af frihøjde over loftet bjælker. Hvis der ikke er nok plads Køb lys med lav profil maskinhusene. Dette giver masser af plads til at arbejde under installationen, og det giver varme til at sprede før det bliver til tag.

Tværbjælke og brandfarlige Clearance

Huse skal være mindst 1 tommer væk fra loftet bjælker eller noget brandfarligt. Elpærer kan blive meget varm, og varmen overføres til huset.

Isolering Clearance

Forsænket lys maskinhusene kan blive bedømt IC (isolering kontakt) eller ikke-IC. Huse, der er ikke-IC rangerede skal have nogen loft isolering mindst 3 inches fra huset. IC-rated Gearhus er isoleret og designet til at blive anvendt i isolerede lofter. Mange IC rangerede maskinhusene har lavere maksimale pære wattager end ikke-IC maskinhusene.

Ledninger overvejelser

Da regne ud hvor mange lys for at sætte på en enkelt switch, sikre den samlede effekt ikke er mere end parameteren kan håndtere. Bruge flere switches, hvis nødvendigt.

Alle nye forsænket belysning turneringsplaner har termiske afbrydere kan slukke lampen hvis temperaturen bliver for høj. Dette er en nice sikkerhedsfunktion, men stadig følge alle instruktioner og retningslinjer.

Huset er kun en del af ligningen. Sørg for, at ledningerne er loftet er normeret til at blive brugt i din situation.

Lufttætte huse

Nogle forsænket belysning turneringsplaner har en lufttæt eller dobbelt-væg armaturet. Disse armaturer er plomberet så at luft ikke vil lække i loftet. Efter en test udført af Pennsylvania Housing forskning/Resource Center, kan lufttætte huse skære luft lækager fra 30 kubikfod per minut ned til 2 kubikfod per minut. Dette kan spare $5,00 til $30,00 pr. år pr. lys. På grund af den ekstra boliger behov for lys til at forsegle dem, disse armaturer er større og kan kræve mere plads til installation.

Lufttæt og dobbelt-væg maskinhusene skal stadig være IC-rated hvis de vil være i kontakt med isolering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com