Ordentlig glasvarer

December 27

Ordentlig glasvarer

Uanset om du er ved at forberede en parti eller strømpe skabene i dit nye hus eller lejlighed, kan du have spørgsmål om, hvorvidt dit glas er tilstrækkelig eller egnet til dine behov. Hvis du lejer glasvarer til en stor begivenhed, kan du spekulerer hvad at bestille. Tænker på formelle og uformelle glasvarer har gennemgået nogle forandringer i de seneste år, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvad du har brug for.

Seneste ændringer

Som enhver papirkurven eller genanvendelse bin vil fortælle dig, daglige drikkevaner har ændret sig drastisk over de sidste 10 til 15 år; i skraldespanden kunne være capless vandflasker, sodavandsflasker, en mangled sippy cup og en håndfuld juice kasser med sugerør. Mange slags beholdere har erstattet hvad plejede at være en end-of-the-day vask fuld af beskidte drikkeglas. Mængden af trash genereret af denne ændring, men, nu at sende familier tilbage til ældre vaner, herunder genanvendeligt metal vandflasker for atleter og drikke glas i køkkenskabet.

Hvorfor glasvarer?

Mens glasvarer ikke måske passer nogle dele af vores stadig mere hektisk liv, giver drikkeglas stadig en holdbar, let rengøres, genanvendelige container for væsker. Mindre tilbøjelige til at bevare bakterier og lugt eller smag end plast, glas Lad smagen af deres indhold skinne.

Hvilke glas skal du?

Ideelt set dit skab bør indeholde briller for drinks i flere størrelser: 4 til 6 ounce vinglas til juice; 6 til 8 ounce glas vand og mælk til måltider; og nogle større briller (10 til 12 ounce) for sommeren drikkevarer som iste eller saftevand. To af hver størrelse pr. familiemedlem er en ønskelig minimum; tre af hver størrelse giver normalt tilstrækkeligt for familiemedlemmer. Vaskes i varmt vand og sæbe og lufttørret, glasvarer indstiller beregnet til hverdagsbrug skal vare op til to til tre år.

Hvilke andre glas har du brug for?

Det største område af glasvarer fremstilling, hvis detailudvalg er at blive troet, er området for barware. Interessen for vin-drikker begyndte i 1960 ' erne og fortsætter med at udvide. De forventer at tjene vin på parter bør planlægge at eje mindst ét sæt briller til hvidvin og en til rød.

Klassisk sæt af begge, sammen med grundlæggende familie glasvarer, bør give nok glasvarer til ordentlig service af vin og grundlæggende hårde spiritus-drinks. Husk også at give en tumbler eller bæger-stil glas på hvert sted for vand. Fra dette punkt, vil individuelle præference diktere glasvarer. Fans af martinis og lignende cocktails eller de voksende sorter af øl vil briller passer specielt til disse drikkevarer. Udvise forsigtighed i forbindelse med køb af store mængder af højt specialiserede briller; Det hjælper for at vide en masse margarita eller cognac fans før du tager springet.

Andre overvejelser

Glasvarer behøver ikke at være fine krystal til at fungere godt på en formel eller uformel tabel. Køb hærdet glas når det er muligt at reducere brud i hverdagen glasvarer og undgå spinkle stængler eller fælge. Enkle klassiske designs blend bedst med hinanden og lad du indføre nye tilføjelser til din levering uden udsmid brugbar briller, der forbliver. Riflet kanter, indridset design, farvet design og metalliske trim alle tendens til at oprette områder mere sårbare over for skår end ren, enkel linjer.

Underholdende med glasvarer

For lejlighedsvise store partier er det upraktisk at holde en konstant bestand af glas. Udforske muligheden for at leje de briller, du har brug for, selv om plast drinkware kan synes mindre omkostningskrævende på overfladen. Glas er genanvendelige, at leje en grøn beslutning. Normalt, gør skyl og vende tilbage oprydning let. Glasset giver også mere stabil beholdere for drikkevarer; skader på tøj og møbler bliver mere sandsynligt Hvornår drikkevarer serveres i let, let revnede plastik briller. Glas er også nonabsorbent; Uanset om du planlægger at tjene et særlig cocktail, sikrer festlige punch eller god spiritus, der tjener i glas at din drink smager som det skal. Diskuter din menu med forplejning udlejning professionel til at bestemme hvilke briller, du bliver nødt til at underholde godt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com