Ordentlig Heights at hænge skab stænger

September 4

Maksimere skab plads er vigtig, især hvis du har en lille plads til at arbejde med eller har en masse tøj, sko og tilbehør. Et vigtigt aspekt for at designe din drøm skab er højden af dit skab stænger. Den passende højde af dit skab stænger afhænger i høj grad ejendele du planlægger på hængende type og antallet varer, du har til at hænge.

Planlægning

Forud for køb og hængende dit skab stænger, er ordentlig planlægning nødvendig. Tænk på typer af elementer, du vil blive hængende, mængderne af varerne, og længden af varerne. For eksempel, vil hængende bukser kræve meget mere længde end hængende skjorter. Du bør også overveje udformningen af dit skab--om, hvorvidt du ønsker enkelt stænger, eller hvis du vil installere en dobbelt rod. En dobbelt stang vil give dig to rækker til at hænge tøj. Også tage i betragtning, hvis du vil bruge toppe af din stænger for reoler til elementer som sko og punge.

Enkelt stang højde

Hvis du vil blive hængende en enkelt closet stangen, bør din rod være stilling 60 til 72 inches fra gulvet. Der er også særlige forhold at tage i betragtning, især hvis du planlægger et skab til et barn eller en kørestol bundet individuelle. For at lette under brug, bør closet stangen hang 48 inches fra gulvet.

Dobbelt stang højde

For dobbelt stænger bør øverst for position på ca 80 og 1/4 tommer fra gulvet. Bunden stangen skal være placeret på 39 og 1/4 inches fra gulvet. Dobbelt stænger er almindeligt anvendt i hængende i flere rækker af skjorter. Før hang den nederste række, overveje hængende din længere emner på den øverste stang. Dette vil tillade dig at se, om der er nok plads til dit tøj.

Overvejelser

Før hængende dit skab stænger, er det en god idé at planlægge dit skab på papir. Når du har designet dit ideelle organisationsstruktur, tage målinger af dit skab. Måle højden af gulv til loft samt længden af vægge i dit skab. Dette vil tillade dig at købe de passende størrelse stænger til dit skab. Kan du beskrive dit skab med blyant på væggen inden du installerer vægbeslag til at hænge op dit skab stænger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com