Ordentlig jord til dyrkning af tomat

January 31

Ordentlig jord for tomat vokser er ikke vanskeligt at fastslå. Med nogle grundlæggende oplysninger om hvad tomater skal trives og jord komponenter til at få til at ske, vil du nyde en sund tomat høst.

Betingelser

Tilføjer kompost i jorden giver tomatplanter med tilstrækkelig dræning og organisk materiale, der anbefaler, hvordan at have vejledningen. Udføre en pH-værdi jord test. Efter hvordan at have vejledning er jordens pH-værdi bedst for tomater på 6 til 7. Hvis det er nødvendigt, plante tomater på et højbed til passende afløb. Hjælp til bestemmelse af jordens pH-værdi, kontakte din lokale landbrugs udvidelse service.

Næringsstoffer

Jord til tomat voksende behov tilstrækkelige næringsstoffer, herunder calcium og magnesium. En masse af calcium hjælper med at forhindre blossom - ende rot, mens rigelig magnesium bygger klorofyl, Jeff Taylor skrev i sin moder jord nyheder artikel, "The Quest for tomater". Taylor tyder på jævnt spredt en håndfuld Epsom salt til unge planter under omplantning. Epsom salt arbejder natten over for at øge magnesium, som fremmer sund mellemstore tomater. Forsigtig: Epsom salt er en kemisk og vil akkumulere salt i haven.

Jord bygherrer

Hvis du foretrækker ikke at bruge Epsom salt, tilføje jord bygherrer. Ifølge Taylor, god jord bygherrer for tomater omfatter, men er ikke begrænset til, dolomit, tang, æg skaller og fiskemel. Bruge gødning, men let, fordi dens indhold af nitrogen er alt for overdrevne til frugt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com