Ordentlig komfur rørinstallation

March 19

Ordentlig komfur rørinstallation

Forkert komfur rørinstallation kan tillade røg at lække ind i stuen. Komfur rør der er for lang, eller som har alt for mange bøjninger vil forstyrre den komfur udkast; ovnen vil ikke tegne den rigtige mængde af ilt til at opretholde en god brand. Grundlæggende er universelle, men sørg for, at du læser vejledningen, der fulgte med din brændeovn.

Montering komfur rør

Stål komfur rør kommer i forskellige længder og målere. Brug måleren anbefalet af din brændeovn producent. Hvis det er nødvendigt, kan rør skæres med en sabel, så er udstyret med en metal kniven eller en nedstryger. Enkelte rør kan ikke monteres sammen på sømmen når du køber dem. Den nemmeste måde at slutte sig til de to sider af sømmen er at lægge røret vandret på en fast overflade med sømmen opad. Placer dine håndflader på røret og tryk ned. Skubbe de to sider af sømmen mod hinanden, indtil du kan smutte en side af sømmen i åbningen på anden siden. Sømmen er lukket, når du hører en snap.

Specifikationer

Sørg for, at du har købt stovepipe, der er den samme diameter som flue kraven på din brændeovn. Det bør passe stramt inde i åbningen. Skorstenen stik piben går fra flue krave til den vandrette rør, der går ind i skorstenen. Det bør være så kort som muligt og ikke længere end 6 fod. Hvis ovnen indstilles fra skorstenen, den vandrette rør, der går ind i skorstenen bør ligeledes ikke være længere end 6 fod og har en lille opadgående skråning af ¼ tommer per fod. Hele forsamlingen må ikke være længere end 10 fod. Stovepipe bør have kun en bøje eller albue, hvor skorstenen stik pipen er knyttet til den vandrette rør, der går ind i skorstenen. Sjældent, er et komfur et sted, der kræver to bøjninger mellem det og skorstenen. Mere end to bøjninger falder komfurs evne til at tegne.

Tilslutning af komfur rør

Ene ende af en stovepipe er krympede, og den anden er glat. Indsæt altid et krympede ende i en glat ende. Start ved at indsætte den krympede ende af skorsten stik pipen på flue kraven på komfuret. Brug tre metalplade skruer til at vedhæfte røret sikkert til komfuret. Når forsamlingen er færdig, peger alle af de krympede ender mod komfuret snarere end væggen. Skub uncrimped slutningen af horisontale røret ind i skorstenen. Dekorative ringe er til rådighed til at dække den væg, hvor røret ind i skorstenen hvis nødvendigt. Vedhæfte en albue rør og bruge tre metalplade skruer til at forbinde dem. Skub krympede slutningen af albuen ind i skorstenen stik røret og bruge metalplade skruer til at forbinde dem. Nogle komfur producenter anbefaler forsegling leddene med høj temperatur silikone eller sorte ovn cement. Anvende silikone til indersiden af den lige rør, før du indsætter den krympede ende. Sørg for, at installationen er robust og stram.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com