Ordentlig mængden af suge for en støvsuger

July 12

Ordentlig mængden af suge for en støvsuger

Ordentlig mængden af suge en støvsuger skal Rengør effektivt afhænger af, om det er en dåse eller opretstående model. Vakuum producent Hoover siger en opretstående bør give mindst 100 luft watt (enheden som suge er målt), og en dunk model bør give mindst 220 luft watt. Hoover siger dunk tomrum har brug for en højere grad af suge, fordi snavs og støv har yderligere at rejse fra rengøring hovedet til støv beholderen.

Watts og luft watt

Effekt af en støvsuger er en god indikator for dens overordnede magt men er ikke en helt pålidelig indikator for sin suge ydeevne. Den renere "luft watt" kvantificerer mere nøjagtigt mængden af sin magt, som er konverteret til suge. En høj effekt watt skal angive en høj luft watt. Men for at dette kan være tilfældet, vakuum må holdes i top stand. Tilstoppede filtre og fuld støvsugerposer alle reducere effektiviteten af en vakuum sugekop, hvilket reducerer sit antal af luft watt.

God vedligeholdelse sikrer maksimal suge

Hvis du har været samvittighedsfuld om tømning din støvsuger, ændre dens filtre og holde sine rør og vedhæftede filer klar til blokeringer, bør det opererer til sin maksimale luft watt kapacitet. Det bliver dog ikke ordentlig mængden af suge for hver rengøring job du ønsker at gennemføre med din støvsuger. Lejligheder opstår, når et lavt niveau af suge er forpligtet til at undgå at beskadige overfladen renses.

Øge og reducere vakuum sug

Støvsuger suge styres på to måder. Mange dunke har en magt kontrol i form af en knap eller et dias. Drejeknappen er drejet uret eller mod uret for at reducere og øge suge. Et dias er flyttet til venstre og højre for at opnå de samme virkning.

På mange stolper og nogle dunke, når værktøjer bruges, har slange håndtag en slide på det. Når dette er flyttet, afslører det en åbning i røret. Jo mere af den åbning, der er udsat, jo større reduktion i suge.

Det korrekte niveau af suge

For at opnå det rette niveau af suge for forskellige støvsugning opgaver, flytte kontrolelementet suge indtil dysen bliver brugt er at fjerne alle støv og snavs uden vedhængende overflade renses i en sådan grad du ikke kan flytte det rundt. For eksempel, hvis du støvsugning fløjlsgardiner, bør der nok suge for dyse til føler sig knyttet til materialet, men du bør have mulighed for at skubbe den ned materialet uden potentielt trækker gardinerne fra gardin jernbane.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com