Ordentlig muldvarp diffusering

March 18

Modermærker er ensomme pattedyr, sjældent set over jorden. Tegn på muldvarp aktivitet, men er let observeret og kan repræsentere en stor skamplet for byen på offentlige grunde samt baghave. Kamme af opadvendte jord, crisscrossing tunneler og molehills er ikke kun grimme, de kan forårsage en rod, når det kommer til at slå græs. Hvis du opdager, at modermærker er ved at blive en plage på din ejendom, er fældefangst den bedste og mest effektive metode til at fjerne disse beady-eyed insektædere.

Typer af fælder

Der er tre typer af fælder, der almindeligvis anvendes til at dræbe jorden modermærker. Disse fælder, når den er indstillet korrekt, giver de bedste resultater. Harpun fælde bruger først, lange pigge til at spidde muldvarpen, da det krydser over udløse pan. Saks-kæbe fælde udnytter stærke kæber, at smække sammen som muldvarpen udgivelser på aftrækkeren. Endelig bruger choker fælde en løkke, der indfanger og bremsende mole, som den bevæger sig gennem tunnelen. Hver af disse fælder er bredt tilgængelige og tilbyder et billigere alternativ til at kalde en pest control agent.

Korrekt opsætning af fælder

Selv de bedste fælder er ubrugelige, hvis de er ikke korrekt konfigureret eller placeret i det forkerte område. Det er vigtigt, at du begynder ved at lede efter områder, der indeholder den højeste mol aktivitet. Gamle tunneler eller baner vil være til megen nytte for dig. Søge frisk opadvendte snavs og nye tunneler. Hvis du ikke kan beslutte, om tunnellen er gamle eller nye, forsøge at træde på den. Hvis modermærker bruger tunnelen, vil det blive genopbygget så snart som den næste dag. Hvis tunnelen ikke repareret inden for et par dage, det er sandsynligt, ubrugt. Efter du har placeret et aktivt område, finde en lige del af tunnellen. Dette er, hvor du skal sætte fælden.

For en harpun og saks-kæbe fælder, indledningsvis udgravning en del af hule. Let pakke jord i bunden af det hul du har gravet. Hæve foråret på fælden og indføre sikkerhed fangst. Hvis du bruger en harpun fælde, drive den fælde understøttende pigge i jorden på begge sider af tunnelen. Sørg for udløseren hviler let på den pakkede jord og frigiver sikkerheden. Hvis bruger en saks-kæbe trap, skal du sikre fælde med en sikkerhed linje. Sørg også for kæberne er fri for enhver sten eller pakket jorden og at de straddle tunnelen. Dette vil sikre, at knivene lukke frit. Hvis jorden er tunge, tilskåret en sti til kæberne).

En stiv flip fælde vil kræver brug af en murske fint gøre en udgravning på tværs af Mols tunnel. Hullet bør gøres, så det er lidt dybere end tunnelen og ikke bredere end fælden selv. Sted fælden så at løkken fuldstændig omslutter den aktive del af tunnellen, så dækker den udgravede del med nogle løs jord. I lighed med de andre fælder, du skal pakke jorden under udløser pan. Fyld hullet, så intet lys kan indtaste hule.

Kontrollere fælderne hver dag. Hvis du ikke har nogen held efter et par dage, kan du prøve at nulstille dem i et andet område.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com