Ordentlig Soaker slange Installation

July 5

Ordentlig Soaker slange Installation

Når du bruger en traditionel haven sprinkler for at vande dine planter fra overhead, bliver nogle af denne fugt tabt til fordampning. En del er også foretaget fra sin planlagte mål, hvis der er en brise. Derudover blade overhead kunstvanding løv våd, hvilket skaber en ideel tilstand for svampesygdomme at udvikle. En soaker slange hjælper dig med at spare på vandet og mindske risikoen for sygdomsudbrud i din have bed ved at levere vand lige ned i jorden.

Instruktioner

•Tilslut et afsnit af solid haven slange til vandhane. Skrue anden enden ind på soaker slange. Da soaker slanger har en perforeret krop, du spilde vand hvis du slutte det direkte til vandhanen, som er mindst et par yards fra din have kant.

•Lay soaker slange på jorden 2 inches fra bunden af dine planter. Bruge en maksimal længde på 100 fødder af slange pr. hane. Flytte soaker slange, som planterne vokser til at holde en afstand på omkring 2 inches fra deres baser. Installere soaker slanger 18 inches fra hinanden til vand mere end én række af planter på samme seng. Kontroller, at slangen ikke er snoet, som blokerer vand flow.

•Drej vandhanen på at kontrollere, at vandet flyder fra den ene ende af slangen til den anden gennem sine perforeringer. Soaker slange leveres også med en fælles landbrugspolitik. Tag hætten for at forbinde med henblik herpå til en anden del af slange. Holde den terminal segment af en soaker slange udjævnede så vandet ikke flyder ud af det. Skru cap to eller tre gange hver sæson for at skylle snavs, der kommer ind gennem de slange perforeringer og ophobes inde.

•Dæk din soaker slange med en 2-tommer lag af flis, bark eller kompost. Den økologiske barkflis absorberer noget af vandet og bærer det gennem haven sengen. Det bremser også fordampning.

•Køre den din soaker slange til 40 minutter den første gang du bruger. Vente 20 minutter og grave jorden for at kontrollere, om vandet nåede rodzonen. Hvis det ikke, fortsætter med at vande haven, at holde styr på hvor lang tid det tager. Når du kender længden af tid mellem tænde vandhanen og vandet nå dine planters rødder, skal du installere en timer til vandhanen, så de får konsekvent og tilstrækkelig fugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com