Ordentlig træ tag Installation på en Solid dæk

December 14

Ordentlig træ tag Installation på en Solid dæk

Ordentlig træ tag installation på en solid dæk er baseret på producentens anvisninger for anvendelse af produktet og lokale bygningsreglementer. De mest almindelige træ tag produkter er ceder helvedesild og shakes, som har været at give hjem med et varmt, naturligt og rustikt udseende i mange år.

Hver region har sin egen forordninger vedrørende træ tag anlæg. Check med bygningen kode inspektør til at lære, hvad reglerne er i dit område.

Funktioner

Træ helvedesild, der er fremstillet af træ blokke, normalt har en glat vender og er tilspidset. Træ shakes har variationer i tykkelse, indeholder riller og har et mere rustikt udseende end helvedesild. Ryster taper off mindre end helvedesild. Generelt, begge produkter skal behandles med brandhæmmende kemikalier.

Ignorerer korrekt vedligeholdelse og pleje gør træ tagene modtagelige for moss, skimmel og meldug. Nogle træ tagdækningers kan vare så længe som 50 år med god vedligeholdelse.

Installationsmetoder

De fleste træ tagmaterialer kræver et filt underlag skal anvendes på tag dæk før du installerer tagdækning. Nogle træ ryste tagdækning produkter skal monteres til 1 af 6 planker, som har to eller tre inches af mellemrum mellem hvert bord. Dette program kan ikke kræve et underlag.

En anden installationsteknik består af at sikre 1 af 2 forskalling strimler på toppen af tag dæk og filt underlag. Installere forskalling strimler parallelt gårdhave tag spær. Nogle kommunale bygge koder kræver strimler af underlag skal placeres mellem hvert kursus af helvedesild eller shakes. Kontakt din lokale kode for vejledning.

Installere metal drop kanter på patio tagudhæng, som er kanterne af taget. Dække drop kanter med underlag. Afhængigt af din gårdhave tag design, hvis der er passe River på patio tagkonstruktionen, som er hældningen tagene over væggen sektioner, kanterne med metal flashing. På dette sted skal du installere blinkende over den filt underlag.

Sætte gummi montering støvler omkring ventil rør til at gøre dem vandtætte. Anvende tagdækning caulk under boot før haektrawlere til dæk.

Udvide det første kursus af tagsten en tomme over kanten af taget til ordentlig dræning. Træ shakes skal installeres med den tykke ende af panelet mod tagets kant. Tillade et en fjerdedel tomme hul mellem shakes at lade den træ tagdækning kontrakt og udvide. Undladelse af at anvende dette trin kunne forårsage materiale til sidst knæk eller split og udvikle lækager. Våd shakes har en tendens til at udvide.

Følg instruktionerne for at installere efterfølgende rækker træ tagdækning. Suppleant eller forskyde leddene, så de lodrette sømme ikke er foret sammen. Dette vil mindske chancerne for vand infiltrere den træ tag og forårsager tagdækning at udvikle rådne og meldug. Sikre træ tagmaterialer med galvaniseret tagdækning negle.

Placere neglene omkring en fjerdedel tomme fra sidekanter af træ tagdækning. Fastgøre toppen af træ tag der dækker omkring en halv tomme over det punkt, hvor panelet er overlappet af det næste kursus i materialer så at neglene er skjult.

Sikre den endelige kursus af træ tagmaterialer med tagdækning caulk at undgå at have udsat negle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com