Ordentlig Vapor barriere Installation

July 8

En dampspærre er en isolerende og fugt-hindrer limiter, som bruges i lofter, crawlspaces og kældre. Den samlede effektivitet er diskuteret blandt entreprenører, arkitekter og kode håndhævere. Nogle hævder vapor barrierer faktisk fælde fugt, mens andre siger, at de effektivt frastøder fugt. Uanset mening, kan en dampspærre kun være effektiv, hvis installeret korrekt. Korrekt installation tager kun fire værktøjer og en rulle af dampspærre.

Instruktioner

•Aftør væk alle fugt fra væggene hvis fugtig. Bruge rene, tørre klude og svampe til at tørre ned væggene før opsættes en dampspærre. Installer ikke dampspærre over fugtige vægge, som dette vil henfalde barriere og/eller fælde fugt i stedet for at afvise det.

•Seal op nogen revner eller huller i vægge og vinduer. Caulk revner i væggen og omkring windows ved hjælp af en fugepistol. Væg og vinduesrammer bør være fri fra siver fugt og luft til at holde rummet tørt og på et niveau temperatur.

•Drej dampspærre op til væggen indramning. Dampspærre bør passe stramt på væggen indramning og ingen huller bør være til stede. Hæft barriere på væggen med en korte pistol. Hæft hver fire til seks inches på højre og venstre side og på tværs af toppen og bunden af barrieren. Også, hæftning op i midten af barrieren.

•Liberally tape leddene hvor vapor barriere ruller mødes med seam tape. Kontroller seam tape er beregnet til brug på vapor barrierer og er ikke en all-round tape, da dette vil svække dampspærre vandtætning integritet.

Tips & advarsler

  • Er færdig med væggene. For korrekt at beskytte den nyinstallerede dampspærre, skal væggene være færdig inden 30 dage. Efter dette tidspunkt, barrieren kan blive revet eller andre skader kan opstå til overfladen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com