Oregon kyst planter

January 10

Oregon tilgivende klima har hjulpet danner den ideelle levesteder for en stor mange forskellige arter af flora og fauna. Denne clement miljø har ført til store forskelle i planteliv især fra de små planter hugging golde kystnære blotninger næsten Alpine skove længere inde i landet. Denne mangfoldighed gør Oregon en fascinerende sted for botanikere og naturforskere til at foretage undersøgelser.

Port Orford cedertræ

Opkaldt efter Port Orford, en by kendt for at være blandt de ældste på Oregon kysten og den mest vestlig bydel i de lavere 48 stater, er Port Orford cedertræ et træ i gruppen falsk-cypres. Også kendt som Port Orford White cedertræ, Oregon cedertræ og Lawson-cypres, træet favoriserer den nord-vestlige kystlinje tempereret, vådt klima, og var oprindeligt kun fundet i en 200-mile lang Oregon bjergkæde. Dette interval er nu blevet udvidet ved menneskelig indgriben, med nogle prøver at blive transplanteret så langt væk som New Zealand.

Pacific voks Myrtle

Vokser langs kysterne i Californien, Washington og Oregon, Pacific voks Myrtle er en stedsegrøn busk, som kan modstå temperaturen dips så lav som 20 grader Fahrenheit. Busk foretrækker de våde klimaer i den nordlige Pacific coast og foretrækker at blive udvandet i den tørre sæson, hvis holdt hjemmemarkedet. Dens voksagtige blade er duftende og den tykke blade gør busken perfekt til en vind-breaking hæk. Voks Myrtle tåler en bred vifte af jord--fra sandet lerjord til ler--som har ført til dens vellykket kolonisering af den vestlige kyst.

Point Reyes Ceonathus

Opkaldt efter punkt Reyes den nordlige cape Californien, er Ceonathus en stedsegrøn bunddække plante, som findes i det milde klima på den nordvestlige kyst. Det bærer særprægede frugt, som forekommer i klæbrig, afrundede kapsler indeholdende omkring 12 små, sorte skinnende frø. Dens blade er kantet med holly-lignende spines og spænder fra elliptiske til næsten runde form.

Havet sparsommelighed

Opkaldt efter sin lave krav til jord og vand, vokser havet sparsommelighed på klippehylder, der findes langs Oregon kyst. Disse nådesløs miljøer er ensbetydende med at sparsommelighed har næsten ingen konkurrence til sollys, som ingen større planter kan vokse omkring den. Også kendt som den Sea Pink, eller fælles sparsommelighed, dette flerårig plante sport næsten kugleformet lyserøde blomster. Hvis vokset hjemmemarkedet, tåler planten næsten enhver type af jord, så længe det har en neutral pH.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com