Oregon skadedyr identifikation

November 2

Oregon skadedyr identifikation

For en stor dels vedkommende er Oregon kendetegnet ved sit landbrug, Havebrug og storslåede skove. Hvert år denne stat landmænd, turf eksperter, gartnere og skovbrug personale arbejde flittigt til at identificere myriader af skadedyr. Hvis de får lov til at få fodfæste, er de i stand til at gøre alvorlige skader på skove og afgrøder ens. Nogle af disse skadedyr tilhører invasive arter, hvorved deres identifikation af endnu større betydning.

Trussel mod hasselnødder

Cirka 30.000 acres af Oregon's Willamette Valley er dedikeret til hasselnød produktion. Derudover er regionens skove hjemsted for vilde hasselnød arter. Skadedyr, der udgør en trussel mod både vilde og dyrkede hasselnødder omfatter filbertworms, filbert snudebiller, filbert bladlus og hasselnød bladlus. Larver af filbertworms og filbert snudebiller forårsage omfattende skader ved fodring på møtrik kerner. Bladlus feed på både avner og blade, hvorved dræning essentielle næringsstoffer fra sidstnævnte.

Korn blad Bille

Disse insekter er identificeret ved deres blå-grøn vinge dækker, røde ben og område af red bag hovedet. Larverne måler ca 3/16 til 1/4 tommer i længden og er identificeret ved deres citron-gule farvetone. Både voksne og larver æder bladene af vinterhvede og foråret korn. Selv om skader på vinterafgrøderne er som regel minimal, forårsage disse skadedyr område landmænd lider store reduktioner i havre og Byg udbytter.

Japanske biller

Japanske biller er invasive skadedyr, der er identificeret ved deres metallisk grøn og kobber farvede wing dækker. Disse insekter lægger deres æg i jorden, som ved at udvikle sig til stadiet larver æder rødder af græs i enge, golfbaner og græsplæner. Larver også angribe rødderne af majs, jordbær og tomater. Voksne æder bladene af træagtige og urteagtige planter, skygge træer, roser, majs og en række andre afgrøder.

Højen-bygning myrer

Mejetærsker og thatch myrer er to aggressive insekt typer, der bygger gravhøje og foder på vegetabilske planter. Mere bekymrende er den voksende tilstedeværelse af importerede brand myrer, som nu bor i 11 Californien amter, ifølge Oregon Department of Agriculture. Højen-bygning brand myrer ikke blot forårsage afgrøde skader, men er mere aggressive end deres højen-bygning fætre og er i stand til at påføre svær svier, som nogle gange kræver lægehjælp.

Andre skadedyr

Oregon gartnere er bekendt med andre typer af fælles skadedyr, som angriber deres afgrøder i en række forskellige måder. Nogle af disse gener inkluderer grønne bladlus, kål orme, agurk biller, cutworms og loppe biller. Cutworms, for eksempel, dræbe vegetation ved at tygge ud udplantningsplanterne på linjen jord, fodring på blade og spise huller i rode systemer. Tjenestemænd ved Oregon State University fremme generelt gartnere at bruge naturlige midler til skadedyrskontrol før du tænder for pesticider.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com