Organisationen Tips for 10-årige

March 25

dahome2.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 20ccfdf79eb10d07 • 2015-07-28 02:00:58 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

Atlanta

CloudFlare

Arbejder

dahome2.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 20ccfdf79eb10d07 • Din IP: 107.191.126.181 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Organisation er et vanskeligt færdighed for mange at mestre--især for 10-årige-- men lære denne færdighed i en tidlig alder vil angivet instituttet nødvendigt at føre en organiseret voksenliv. Hjælp dit barn organisere sit værelse og lære at holde det på måde ved hjælp af et system af belønninger og konsekvenser, og fører med et godt eksempel.

Opret zoner

For at hjælpe dit barn ren hans værelse, smide ud af tøj og legetøj han vokset eller ikke længere kan lide, derefter oprette zoner inden for sit værelse som en undersøgelse zone eller en play zone.

I zonen undersøgelse indsamle alle papir i en bestemt skuffe, sted alle klistermærker i en udpegede krukke og sætte alle skriveredskaber i en specifik blyantsholder. Fremme dit barn til at hjælpe og har indflydelse på, hvor varerne placeres vil hjælpe ham huske hvor til at finde elementer.

Label containere

Mange virksomheder gør kid-venlige opbevaringsenheder; drage fordel af dette. Overveje lyst farvet opbevaringsbeholdere, således at dit barn kan huske actionfigurer hører hjemme i det røde felt, byggeklodser hører hjemme i den gule ene, og så videre. Andre børn kan foretrækker klart placeringer, så de kan let se, hvad der er indeni hver placering. Professionel organizer Jen Doman minder forældre at den metode, der synes bedst at du ikke kan give mening for dit barn, men uanset hvad dit barns personlighed, mærke hver beholder ved hjælp af ord, billeder eller farver.

Ryddelige dagligt

Spredte emner, der har akkumuleret over flere dage, uger eller måneder vises overvældende, men returnerer en vare til sit hjem umiddelbart efter brug eliminerer rod opbygning. Afsætte et par minutter før seng hver nat for dit barn at rydde sit værelse. Returnere omstrejfende legetøj til deres hjem, sætte beskidte tøj i hæmmer, og kassér unødvendige skole papirer.

Incitamenter

Opmuntre dit barn til at holde sit værelse organiseret ved hjælp af et system af belønninger og konsekvenser. Give dit barn en særlige privilegier, hvis han har holdt sit værelse rent hele ugen: tjene hans favorit måltid, tilbyder en ekstra time i TV eller tage ham ud for en særlig oplevelse.

Hvis dit barn undlader at holde sit værelse ryddelig, håndhæve konsekvenser, såsom tilbageholde sin ydelse eller fratage ham hans foretrukne tidsfordriv. Dette bør minde ham om, at et rodet værelse ikke er acceptabel.

Statuere et eksempel

Hvis dit barn ser, at du ikke afhente dine varer, er han tilbøjelige til at afvise dine forventninger og instruktioner. Hvis du kæmper også med organisationen, skal du tage organisation udfordring med dit barn ved oprettelse af belønninger og konsekvenser for dig selv og håndhæve dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com