Organisationen Tips for en piges værelse

January 10

Små piger besidder ofte utallige legetøj, tøj og tilbehør til skønhed, at organisere deres plads helt udfordring. Når du planlægger din pige værelse, overveje hver af disse behov og planlægge en måde at håndtere dem individuelt, forsikrer at den resulterende plads er organiseret, pæn og indbydende, ikke i stedet et rod af ejendele, som hun kan finde noget.

Avisholdere

Afhængigt af alder af pigen som du organiserer pladsen, kan hun glæde i bladre gennem blade. Hvis hun gør, købe et magasin rack eller to, som hun kan placere dette læsestof. Vælg et rack, der sidder på gulvet, eller hvis du mangler gulvplads, en differentieret en der hænger på væggen.

Tasker på Display

Hvis din pige har mange punge, kan hun finde, at sin skabsplads bare ikke rumme alle disse totes. For at overvinde denne udfordring, overveje at trække punge ud af skabet og at sætte dem på displayet. Læg dem på en reol, eller hænge dem fra kroge på væggen, at omdanne de smukke poser til værelse dekorationer mens du holder dem i rækkefølge.

Dukke reoler

Stedet for at lade din pige dukkerne smidt på gulvet, give dem steder at sidde og reducerer sandsynligheden for at disse værdsatte objekter blive beskadiget. Hænge reoler på hendes væg, som hun kan placere sine dukker. Hvis hun har flere forskellige typer af dukker, kan du overveje at bruge paint til at dekorere væggen rummet bag hylde at korrespondere med typen af dukke hun bliver lagt på at hylde. For eksempel, hvis nogle af hendes dukker franske, male en Eiffel tower scene bag hylden, så det ser ud som om de dukker, hvilende på det er på en spadseretur i Paris.

Hår tilbehør træ

Fra scrunchies til pandebånd er holde hår tilbehør i orden ofte vanskelig. For at præsentere disse små objekter fra at være malplaceret, oprette et sted specielt til stuvning dem. Udforme et hår tilbehør træ ved at vedhæfte en dowel til et træ base eller købe et træ Køkkenrulleholder. Tillade dit barn at dekorere træ indehaveren med håndværk maling, hvilket gør det hendes egen.

Under sengen ud af sæsonen opbevaring

Hvis din pige tøj kollektion overskrider rammerne af hendes skab, skifte ud klæderne sæsonmæssigt. Stuve ekstramateriale i beholdere til glide under sengen, holde dem ud af den måde, men ikke tillader dem at rod op andre steder i huset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com