Organisere ideer til små steder i køkkenet

July 18

Organisere ideer til små steder i køkkenet

Der er ubrugte opbevaringsrum og muligheder i ethvert køkken, uanset dens størrelse. Uanset om du revurderer din eksisterende lagerplads eller tilføje nye storage solutions, er organisationen nøglen til en effektiv køkken i hvilke madlavning vil være en fornøjelse. Ved at følge nogle retningslinjer og søger kreativt på din nuværende opsætning, kan du tilføje nogle meget nødvendige rum til dit køkken leverancer, værktøjer og små apparater.

Organisationen retningslinjer

Ligegyldigt hvad størrelse køkken du har, organisere opbevaringsrum giver dig ikke kun til at gemme flere elementer, men at finde dem hurtigt. Holde Køkkengrej, som du bruger på daglig basis på let at nå lavere hylder og skuffer i din frysere. Placer de sjældent anvendte og speciel-lejlighed stykker på højere hylderne, eller endda fjerne dem til et andet værelse eller opbevaring rum. Gruppere elementer efter formål og tildele hver gruppe en særlig hylde eller kabinet. For eksempel, en hylde i dit spisekammer område kan indeholde bagning leverancer og en anden kan have saucer, eddike og olie. Din bageforme kan være i en skuffe af komfuret og din Kina i et skab i nærheden af opvaskemaskinen. For hylder eller skuffer, der holder mere end én type vare, skal du bruge kurve til at holde sammen på lignende objekter.

Eksisterende rum

Eksisterende opbevaringsrum kan ofte give nye lagerområder. Ved hjælp af skuffen arrangørerne vil gøre det muligt for dig at holde flere elementer i dine skuffer, som de holde lignende ting sammen og adskilt fra alt andet i skuffen. Tilpasse din skuffe organisation system ved hjælp af separate trådnet containere, i forskellige størrelser efter elementer i din skuffe. Glidende hylde arrangørerne også give mere lagerplads ved at tillade dig at nå elementer bag på en hylde. Du kan fordoble lagerkapaciteten af hjørne skabene ved at installere en lazy Susan og den opbevaringsplads i skabene, som hus dine tallerkener og kopper ved at indarbejde en ekstra hylde, der skærer opbevaring højde i to og giver dig en ekstra overflade som skal sætte din Kina.

At finde nye opbevaringsrum

Selv små køkkener har uudnyttede rum, der er egnet til opbevaring af køkken elementer. Hænge en plastik over døren organizer, normalt anvendes til sko, på indersiden af døren spisekammer. Gemme små fødeemner, såsom pakker og kasser, i lommerne på arrangøren. Rummet under overskabe og over køkkenbordet giver muligheder for mange opbevaringsløsninger. En Udtrækkelig bog stativ monteret der giver en hænder-omkostningsfrit midlertidig sted for din opskriftsbog. En hængende jernbane fastgjort til undersiden af skabene kan gemme ofte anvendte redskaber og parabol håndklæder. Et spice rack monteret under skabene nær ovnen sætter dine urter og krydderier nær ved hånden. Du kan endda tilføje en åben, smal hylde i dette rum til enhver småting.

Være effektiv

Enhver ny opbevaringsrum og løsninger, som du tilføjer til din lille køkken rum skal være effektiv. Mindre rod du har i dit køkken, jo lettere er det at finde hvad du har brug for, når du har brug for det. Holde alle dine vigtige madlavning værktøjer i en container inden for rækkevidde af din madlavning område. Hænge din karklude på en jernbane på indersiden af døren af under vasken skabet til at holde dem i nærheden af hvor du bruger dem. Installere en gryde låg rack så du kan nemt finde den rigtige låg for din pot; Brug gennemsigtig plastic containere som opbevaringskasser, så du kan se deres indhold uden at skulle fjerne låget og kig ind.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com