Organisk gødning fakta

March 25

Organisk gødning fakta

Ved hjælp af organisk gødning i stedet for kunstgødning har mange fordele, herunder de fordele til planter og deres indvirkning på miljøet. Der er mange former for organisk gødning markedsføres i dag udover bare kompost eller staldgødning.

Betydning

Ved hjælp af organisk gødning er en grønnere metode til fremme af plantevækst i forhold til de barske kemikalier af traditionel gødning. Brug online ressourcer såsom US Department of Agriculture hjemmeside til at lære hvordan man laver din egen organisk gødning og Læs om undersøgelser, at fremme fordelene ved organisk gødning (Se nedenstående ressourcer).

Funktion

Organisk gødning frigiver næringsstoffer langsomt ned i jorden, som stimulerer jord mikrobe vækst. Øget jord mikrobe vækst resulterer i langvarig frugtbarhed og sikrer den ernæringsmæssige struktur i jorden.

Typer

Organisk gødning kan være enten dyr eller plante-baserede. Animalsk organisk gødning er fremstillet af produkter, såsom animalsk gødning, benmel, blodmel og fisk emulsion. Plante-baserede organisk gødning er fremstillet af produkter som bomuldsfrø måltid og mineraler. Kommercielle organisk gødning er tilgængelig i flydende, pulver og pellets form.

Fordele

Landmænd, der bruger organisk gødning til at dyrke fødevarer at sikre fødevarer er kemiske gratis. Forbrugere, der spiser fødevarer, der er rejst med organisk gødning menes at være mindre tilbøjelige til at udvikle kræft, hjerte problemer og hudproblemer.

Overvejelser

Du skal muligvis bruge en kombination af organisk gødning til at opnå den lige næringsstof balance til din værftet, haven eller beskære. Brug et jord-test kit til at måle næringsstofferne din organisk gødning for at sikre det har den korrekte ernæringsmæssige værdi til din jord.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com