Organisk kulstof i jord

December 30

Organisk kulstof i jord

Organisk kulstof i jorden er en måling af, hvor meget organisk stof er i jorden. Organisk stof i jorden er en kulstof-bedrift svamp og er en måde at reducere CO2 i atmosfæren, som producerer global opvarmning.

Carbon

Kulstof i jorden fungerer for at forbedre fugt-bedrift kapacitet i jorden og sørger vækststeder for mikroskopiske organismer i jorden. Økologisk living jord er levende og vejrtrækning huden på jorden og giver næringsstoffer til alle planter til at vokse sundt og stærkt.

Dyrkede

Arealer, der anvendes til dyrkning af afgrøder i fuld sol bliver forarmet af organisk kulstof i jorden. Som afgrøder modne, næringsstoffer er taget fra det organiske stof til brug af planter og skal genbestilles i form af organisk materiale eller kompost. Afgrøder vil ikke vokse stærkt og sygdomsresistente hvis organisk kulstof spørgsmål er ikke til stede.

Skovklædte arealer

Skovene har en vedvarende regn af faldende blade, der nedbrydes og skabe en rig humus-type jord, der resulterer i et tykt lag af organisk kulstof over tid. Jord af skovklædte arealer er meget højere i organisk kulstof end dyrkede.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com